Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 1.632
- Πόντοι
- 201
ακριβως απο πανω λεει ρε μυστη οτι δε δινει κινητα..Κηνιτο πληροφορίες για την κοπέλα
ακριβως απο πανω λεει ρε μυστη οτι δε δινει κινητα..Κηνιτο πληροφορίες για την κοπέλα
Συνυπογράφω,μου το πρότεινε και εμενα.όταν αδειάσει τις μαλαματινες το ακαποτο πάει σύννεφο
Απο προσωπακι?Από την αρχή της είπα δύο ώρες. Και μου είπε δεν έχω πρόβλημα. 170 ύψος γύρο στα 80 κιλά 3αρι στήθος γλυκούλα
Αξιοπρεπές φαίνεται το κορίτσι αλλά για να επικοινωνήσουμε πρέπει να είμαστε vip€€€...λίγο ξεφτιλα
Καλησπέρα σε όλους
Νέο μέλος, 52 ετών αλλά στο mamba σχεδόν από την αρχή του.
Νοσταλγώ τις εποχές πριν 15 χρόνια που τα κορίτσια ήταν σε άλλο επίπεδο από τώρα.
Οποίο θυμάται την ομάδα Svetlana την Evgenia Tzeni και άλλες κυρίες που έκαναν πραγματικά τη διαφορά.
Τώρα δεν βλέπω φως.
Έχω πραγματικά βοηθηθεί από μέλη του bou και χωρίς να τους ευχαριστώ.
Επειδή το τελευταίο διάστημα είμαι πάλι ενεργός θα βοηθήσω και εγώ με τις κριτικές μου για να μην πηγαίνουν τα χρήματα μας χαμένα.
Θα τα ξαναπουμε
Έτσι και χειρότερα είναι τα πράγματα, φίλε.Είμαστε περίπου στην ίδια ηλικία και εγώ μετα απο 10 χρόνια που μπήκα είναι σαν να είναι άλλο σαιτ όπως και το badoo. Πριν 15 χρόνια στο mamba γαμούσες κανονικές κοπέλες χωρίς να πληρώνεις . Είχε 90% απο πρώην σοβιετική ένωση που δούλευαν οικιακές βοηθοί και τις έπαιρνες Κυριακή καλοκαίρι για μπανακι, φαγητό και γαμήσι τις γύριζες πίσω και σου έλεγαν ευχαριστώ. Μετά μπήκαν οι έξυπνοι και τουw έδιναν χρήματα .... έτσι για να το παίζουν καλοί. Στην αρχή τους έκανε εντύπωση που τις πλήρωναν. Τελικά κατάλαβαν τι μαλάκες είμαστε και κάηκε όπως βλέπω το ντειτ σαιτ έγιναν βίζιτες.
Εγώ έχω συναντήσει κοπέλες κυρίες πραγματικά που σε μια φάση ήταν σαν σχέση..να περάσω καλά με τη μικρή λεπτομέρεια ότι άφηνα το δωράκι στο τέλος στο κομοδίνο και με χαρά να σας πω..πλέον 2 - 3 φορές που το δοκίμασα τον προηγούμενο χρόνο από τα 70€ μέχρι τα 150€ έφυγα χωρίς να το απολαύσω πραγματικά.Έτσι και χειρότερα είναι τα πράγματα, φίλε.
Μια κυρια που μεγαλουργησε την περιοδο 2017-2020 περίπου, μου έλεγε οτι μπηκε στο μαμπα να βρει αντρα να γαμηθει και της προτειναν χρηματα. Το σκεφτηκε και φυσικα άρπαξε την ευκαιριαΈτσι και χειρότερα είναι τα πράγματα, φίλε.
Και καποιοι δινουν τηλέφωνο, αφου στο παιξουν δυσκολοι για ένα διαστημα, και η κυρια σου ανακοινώνει τιμή με καπέλο, για προφανείς λογουςκαι όχι μόνο αυτό αλλά φτάσαμε να υπάρχουν και πολλοί μονοφαγάδες και μουνοφαγάδες, που ζητάς μιά πληροφορία ή τηλέφωνο και παίρνεις από τα 3 το μακρύτερο.
μάγκες βασικός νόμος της αγοράς είναι η μή ύπαρξη μονοπωλίων
έτσι γίνεται διασπορά της ζήτησης και οι τιμές δεν αυξάνονται αλλά πληρώνεις πάντα ότι αξίζει να πάρεις
η σου λέει δεν ξέρω κάνετε λάθος κλπΚαι καποιοι δινουν τηλέφωνο, αφου στο παιξουν δυσκολοι για ένα διαστημα, και η κυρια σου ανακοινώνει τιμή με καπέλο, για προφανείς λογους
Ή σου λεει οτι παει με συγκεκριμενα ελεγμενα άτομα κλπ κλπ για να προτεινεις μονος σου την ...προμηθειαη σου λέει δεν ξέρω κάνετε λάθος κλπ
ανα γεια σουΉ σου λεει οτι παει με συγκεκριμενα ελεγμενα άτομα κλπ κλπ για να προτεινεις μονος σου την ...προμηθεια
80??!! Βαρύ φορτίοΑπό την αρχή της είπα δύο ώρες. Και μου είπε δεν έχω πρόβλημα. 170 ύψος γύρο στα 80 κιλά 3αρι στήθος γλυκούλα
Με τούτα και με εκείνα φίλε μου, το μαμπα πεθανε.ανα γεια σου