kostas5396795698
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2013
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
όχι δεν είμαι vipείσαι vip και μπόρεσες να στείλης μύνημα???
όχι δεν είμαι vipείσαι vip και μπόρεσες να στείλης μύνημα???
δουλεύει κανονικά 10:00 με 20:00, είδα.Γιατί δεν κοιταζεις και στο προήρθε ου στούντιο
ειναι vip μην χεσω μου φαινεται και γνωστη ;) μπας καποιος παλαιοτερος μας βοηθησειεχεις μιλήσει μαζί της??
εγω δεν ειμαι και ιδιαιτερος παλαιος εχει καποιους οι οποιοι εδω μεσα εχουν γραψει πολλα χιλιομετρα τα κοντερ για αυτο ζητω τα φωτα τους ;)ναι για αυτό κι εγώ σε ερώτησα......
EMφανισθη νεο ξεκωλο στον οριζοντα ;)
Η Svetlana είναι μια καλοδιατηρημένη 40αρα milf με ωραίο κορμί και γατίσιες ματάρες. Δε λέει σε τίποτα όχι, αν και προσωπικά δεν έχω τίποτα περίεργα γούστα...
εχουμε πληροφοριες για συναντηση με την μιλφαρα?EMφανισθη νεο ξεκωλο στον οριζοντα ;)
πηγες τυπε μαζι της και δεν σου αρεσεΦΠΑ δεν βάλατε παιδιά, οπότε 48+ (έχει γιο 25+, άρα το 40 δεν παίζει με τπτ, δείτε τις φωτό στο σαλόνι όταν μπαίνετε ..)
Σου έδωσε πίσω πόρτα ?
για μια φορά καλή η θεία (σας το λέει δηλωμένος μιλφάκιας) και ζεστός σαν άνθρωπος , αλλά προς θεού μην αποθεώνουμε και δοξάζουμε τυπικότητες ..
Σε λίγο θα ακούσω κ κανέναν εδώ μέσα να δώσει από μόνος του 80άρι ή 100άρι γιατί το 1ο βιολί στην πίστα
εχεις χασει την μπαλα ξεμπερδεξου λιγο μπερδευτηκες για αυτη την σβετλανα μιλαμεΦΠΑ δεν βάλατε παιδιά, οπότε 48+ (έχει γιο 25+, άρα το 40 δεν παίζει με τπτ, δείτε τις φωτό στο σαλόνι όταν μπαίνετε ..)
Σου έδωσε πίσω πόρτα ?
για μια φορά καλή η θεία (σας το λέει δηλωμένος μιλφάκιας) και ζεστός σαν άνθρωπος , αλλά προς θεού μην αποθεώνουμε και δοξάζουμε τυπικότητες ..
Σε λίγο θα ακούσω κ κανέναν εδώ μέσα να δώσει από μόνος του 80άρι ή 100άρι γιατί το 1ο βιολί στην πίστα
μαλλον ειναι αγορακιεχουμε πληροφοριες για συναντηση με την μιλφαρα?
εχεις χασει την μπαλα ξεμπερδεξου λιγο μπερδευτηκες για αυτη την σβετλανα μιλαμε
Τωρα μας μπερδεψες. Αφου δεν μιλας για Σβετλανα μελαχροινη για ποια μιλας που είναι 50 και δηλωνει 40 ?Sorry, δικό μου μπέρδεμα, έχεις δίκιο. Αν πήρα κάποιους στο λαιμό μου, sorry και πάλι.
Οι τοποθετήσεις μου όμως δεν αλλάζουν για το άτομο στο οποίο αναφερόμουν. Τώρα αν στεναχώρησα την ίδια, λυπάμαι, αλλά πρέπει να μάθει να δέχεται την κριτική, όποια και αν είναι αυτή. Όπως την δεχόμαστε όλη στην δουλειά μας. Ούτε έβρισα, ούτε πρόσβαλα.
Επειδή ξέρω ότι διαβάζεις φιλενάδα .. Και γω λυπάμαι ..
εχει μια συγχυση μαλλον ;)Τωρα μας μπερδεψες. Αφου δεν μιλας για Σβετλανα μελαχροινη για ποια μιλας που είναι 50 και δηλωνει 40 ?