Καλησπέρα μάγκες , το τεμάχιο δοκιμάστηκε πρόσφατα κανα δυο βδομάδες πριν , με το που βγήκε στο κλαρί του μαμπα (υποθέτω γιατί δεν την είχα ξαναδεί ) και μαλλον δεν ήταν vip τότε γιατί επικοινωνήσαμε κατευθείαν ...
Πρόκειται για γύρω στα 30 ουκρανικής σχολής, πετιτ - σκινυ σωματάκι , συμπαθητική στο προςωπο , ωραίο κωλαρακι με στήθος αναλογικό του σωματος δηλ. 1-1,5αρι μέγεθος .
Στα του αγώνα δεκτική δεν λέει όχι σε ρυθμο,ένταση και σε ότι θες ... Λόγω και σωματότυπου είναι εύκολη στον χειρισμό
.... Αναλ δεν κάνει ... Φιλιά γλωσσόφιλα κανονικά ...και πίπα ακα ... Νομίζω κάλυψα όλες τις λεπτομερείες ... Όσον αφορά τον αγώνα πρόκειται για Αματούρ 100% δηλ, τείνει προς gfe κατάσταση .... Επικοινωνία μια χαρά ... Όσον αφορά το κόστος είναι αυτό δεν έκανα παζάρι όποτε δεν ξέρω αν πέφτει ....
Γενικότερα πιστεύω ότι το 70 είναι οκ με βάση αυτά που προσφέρει αλλά δεν θα την χαρακτήριζα και vfm γιατί δεν έχει την πίσω πόρτα μέσα ...
Αυτά ... Μην μου ζητάτε τηλ. Δεν εχω όλο το κονέ έγινε από μαμπα ... Τα λέμε μάγκες καλή συνέχεια ...