jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καμιά πληροφορία για την:
Το τιμάει το δωράκι της??? Με έχει καυλώσει η προσωπάρα της και το σκέφτομαι...
εχουν γραφτει πιο πισω καλα λογια
Καμιά πληροφορία για την:
Το τιμάει το δωράκι της??? Με έχει καυλώσει η προσωπάρα της και το σκέφτομαι...
70 ευρω την ωρα. εχει δοκιμασει κάνείς?
σε ποια περιοχή κινείται;
..και πόσες δε θα το ''εμπορεύονταν'' αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι πρόθυμοι ''επενδυτές''..Vip ειναι,θολές φωτός εχει,το σχόλιο του παίκτη πιο πάνω δε προτρέπει κ σε χαρτάκι αναμονής... Λιγο αυτοσεβασμό δεν έχετε; Δηλαδή οποια βάζει το μουνι της σε πλειστηριασμό πρέπει σώνει κ καλα να το γαμησετε;
τυπε λιγο απο ολα ειναι..Παιδιά, είμαι τελείως αρχάριος απο το mamba οπότε μη γελάσετε
Είναι μόνο με βιζιτούδες και ανατολικού μπλοκ που ψάχνουν γαμπρό? Η παίζει να καταφέρεις και ραντεβού όπως με άλλα dating site?
τυπε λιγο απο ολα ειναι..
ναι οτι ειναι βουρλο μεγαλο θελει ραντεβου στην πλ. αμερικης δεν παει πουθενα αλλου μονο εκει εχει ενα χοτελ του κωλου θελει και 100 για 90 λεπτα
Όχι ρε Τασο . Το Εξις μια χαρα ξενοδοχειο είναι, αλλα η μανταμ είναι οντως ζωντοβολοναι οτι ειναι βουρλο μεγαλο θελει ραντεβου στην πλ. αμερικης δεν παει πουθενα αλλου μονο εκει εχει ενα χοτελ του κωλου θελει και 100 για 90 λεπτα
ναι οτι ειναι βουρλο μεγαλο θελει ραντεβου στην πλ. αμερικης δεν παει πουθενα αλλου μονο εκει εχει ενα χοτελ του κωλου θελει και 100 για 90 λεπτα
της μαλακιας που κουβαλαει τονουςκαι μένα κάτι τέτοιες παπαριές μου έλεγε. Ότι ζητάει 100αρι. Άσε που πρέπει να είναι και πολλά τα κιλά (για τη δική μου όρεξη).
της μαλακιας που κουβαλαει τονους
πολυ αισιοδοξο σε βλεπωα καλά είσαι...Θα στρώσει και αυτή
το συναρτώ με την εν γένει οικονομική κατάσταση της χώρας. Όσο ποιό πάτος πάμε τόσο θα πέφτει η τιμή της πουτάνας. Μακάρι βέβαια να έβγαινε χρήμα και να τα σκάγαμε αδρά, αλλά δυστυχώς το χρήμα πλέον δεν φτάνει. Άρα τα 100 γουάν που ζητάει είναι εκτός αγοράς και θα αναγκαστεί να λογικευτεί. Πάντως προσωπικά ποτέ δεν θα πηγαινα με κάποια που πιστεύει ότι αξίζει πολλά παραπάνω από τα χρήματα που ζητάει. Νομίζω ότι θα βγάζει κομπλεξ στις υπηρεσίες της. Και το σταματώ εδώ γιατί θα μου βγάλουν κόκκινη κάρτα (οφ τοπικ). Πάντως η συγκεκριμένη μου κάνει όπως είπες και εσύ μεγάλο ζώοπολυ αισιοδοξο σε βλεπω
καρτα δεν σου βγαζουν η κουβεντα γινετε στο μαμπα για ολα τα αλλα συμφωνο δεν νομιζω πως χρειαζεται να ασχοληθεις μαζι τηςτο συναρτώ με την εν γένει οικονομική κατάσταση της χώρας. Όσο ποιό πάτος πάμε τόσο θα πέφτει η τιμή της πουτάνας. Μακάρι βέβαια να έβγαινε χρήμα και να τα σκάγαμε αδρά, αλλά δυστυχώς το χρήμα πλέον δεν φτάνει. Άρα τα 100 γουάν που ζητάει είναι εκτός αγοράς και θα αναγκαστεί να λογικευτεί. Πάντως προσωπικά ποτέ δεν θα πηγαινα με κάποια που πιστεύει ότι αξίζει πολλά παραπάνω από τα χρήματα που ζητάει. Νομίζω ότι θα βγάζει κομπλεξ στις υπηρεσίες της. Και το σταματώ εδώ γιατί θα μου βγάλουν κόκκινη κάρτα (οφ τοπικ). Πάντως η συγκεκριμένη μου κάνει όπως είπες και εσύ μεγάλο ζώο