swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 621
- Πόντοι
- 316
τοτε περιμενε σειραΓιατι τα τηλεφωνα τα παιρνω ΠΑΝΤΑ απο τις κοπελες. Η δεν τα παιρνω καθόλου.
τοτε περιμενε σειραΓιατι τα τηλεφωνα τα παιρνω ΠΑΝΤΑ απο τις κοπελες. Η δεν τα παιρνω καθόλου.
εγω δεν κανω τετοια ειμαι καλο παιδιεσυ εκτος απο να μας τρως τα κοριτσια προσπαθεις να μας φας και το μαγαζι στην λαχαναγορα που λεει και ο κολπος
εχει λιστα αναμονης μπορει γιατι και εγω περιμενα 2-3 ημερες ;)τοτε περιμενε σειρα
εχει λιστα αναμονης μπορει γιατι και εγω περιμενα 2-3 ημερες ;)
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο κι εγώ!!
Πρεπει να υπαρχει μεγαααααλη λιστα αναμονηςΗ Svetlana είναι μια καλοδιατηρημένη 40αρα milf με ωραίο κορμί και γατίσιες ματάρες. Είναι από τη Λευκορωσία. Προτιμά να συναντιέται πρωϊνά και τιμά πραγματικά τα λεφτά που ζητάει!! Δε λέει σε τίποτα όχι, αν και προσωπικά δεν έχω τίποτα περίεργα γούστα...
Πρεπει να υπαρχει μεγαααααλη λιστα αναμονης
επιβεβαιώνω ;)κατά δήλωση της κάνει 1 max 2 ραντεβού την ημέρα!!
κατά δήλωση της κάνει 1 max 2 ραντεβού την ημέρα!!
ρε καλως των πολυασχολο που εισαι εσυ ακομα περιμενω την καινουργια συλλογη ;)καλημερες στους μπουρδελιαρηδες
ποια συλλογη ρε τασουλη θυμησε μου γιατι αυτον τον καιρο ειμαι λιγο off με αυτο που σ ειχα πει!ρε καλως των πολυασχολο που εισαι εσυ ακομα περιμενω την καινουργια συλλογη ;)
εισαι πολυ οφ φιλαρακι χιουμορ κανω θα σε στειλω βορεια με των αλλον περιμενε πμποια συλλογη ρε τασουλη θυμησε μου γιατι αυτον τον καιρο ειμαι λιγο off με αυτο που σ ειχα πει!
περασες καλα εμαθα!εισαι πολυ οφ φιλαρακι χιουμορ κανω θα σε στειλω βορεια με των αλλον περιμενε πμ
τρικαλα και ολη η μακεδονια αυτα ομως μην τα λες γιατι θα νομιζουν οτι ειμαι ενας απο τους 5 που εμειναν 4περασες καλα εμαθα!
ο σπαλιαρας φυλαει τα συνορα!τρικαλα και ολη η μακεδονια αυτα ομως μην τα λες γιατι θα νομιζουν οτι ειμαι ενας απο τους 5 που εμειναν 4
σωθηκες τωρα με τετοιο εθνοφυλακαο σπαλιαρας φυλαει τα συνορα!
θα μπουκαρουνε οι τουρκοι κ αυτος θα κανονιζει ραντεβου στο μπιλ!σωθηκες τωρα με τετοιο εθνοφυλακα
θα μπουκαρουνε οι τουρκοι κ αυτος θα κανονιζει ραντεβου στο μπιλ!