τελικα ξερεις τι καταλαβα πρεπει να εχεις τρελλο προβλημα γουσταρεις καποιον να στα χωνει καποια στιγμη θα μεγαλωσεις
Πιο πολύ γουστάρω να το χώνω εγώ. ...τι εννοείς, έχεις καταφέρει κάτι. ?
τελικα ξερεις τι καταλαβα πρεπει να εχεις τρελλο προβλημα γουσταρεις καποιον να στα χωνει καποια στιγμη θα μεγαλωσεις
Αυτην πολύς κοσμος την πρόλαβε..ουτε στα μυνηματα πλέον δεν απαντάειολα τα καλα τα προλαβαινεις εγκαιρα ασε και τιποτα
;)Η κυρία είναι ζεστή,επικοινωνιακή και πολύ ερωτική.Πολύ ωραίο καί απαλό δέρμα.Δεν κοιτά ρολόϊ,τό ευχαριστιέται καί ευχαριστεί απλόχερα.Μιά συνάντηση πού αξίζει νά επαναληφθεί.
ο τολμον νικα κανε μια προσπαθεια ακομα ;)Αυτην πολύς κοσμος την πρόλαβε..ουτε στα μυνηματα πλέον δεν απαντάει
ο τολμον νικα κανε μια προσπαθεια ακομα ;)
τα θελω εγω θα μου τα δωσειςφυσικα και οχι
ενα e mail θες
προσπαθησε να το κανεις.....εκτος και αν εχεις κατι το αντιστοιχο να ανταλλαξεις τοτε στα δινω και τα 2 τηλεφωνα εγω....εχεις?
ξαναπροσπαθησε τι να πωΟταν λες προσπαθεια?
στα μυνηματα απανταει δυσκολα στα τηλεφωνα σχεδον σπανια ;)ο τολμον νικα κανε μια προσπαθεια ακομα ;)
αυτο το ξερουμε φιλε οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι αλλα μερικη χασαν και το καλαθι ;)τα ειπαμε και της προαλες καποιοι εδω μεσα τουλαχιστον γαμανε δεν ζητανε μονο πληροφοριες και ανταλλαγες την κουρτινα 1 για το κουτι 2 ;)
στα μυνηματα απανταει δυσκολα στα τηλεφωνα σχεδον σπανια ;)
πες το πιο καθαρα να το καταλαβουν καποιοι εδω μεσα εγω το ειπα το πρωι και δεν το καταλαβαν μιλας μαζι της κανονιζης ριχνης τα 60 στο χοτελ πηδας και εχεις αποψη ;)Μην ζητάτε τό τηλέφωνο της κυρίας.Τό δίνει εκείνη μέσω του mamba.Αφού κανονιστεί τό ραντεβού,ανταλλάσετε τηλέφωνα.Υπομονή καί επιμονή.
ε τι να κανουμε αδελφε ;) αν και εσενα δεν πρεπει να σου μιλαω προσπαθεις να μας φας το κοριτσιαυτο το ξερουμε φιλε οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι αλλα μερικη χασαν και το καλαθι ;)
δεν ειναι καθολου πακετο υπομονη και επιμονηΠακετο δλδ για οσους ικετευουν για κονε.
Προβλεπω να γραφονται σελιδες.....
εγω δεν ειμαι φιλαρακι σαν μερικους μοναχοφαιδες να ξερεις ;)ε τι να κανουμε αδελφε ;) αν και εσενα δεν πρεπει να σου μιλαω προσπαθεις να μας φας το κοριτσι
Σωστός! ;)πες το πιο καθαρα να το καταλαβουν καποιοι εδω μεσα εγω το ειπα το πρωι και δεν το καταλαβαν μιλας μαζι της κανονιζης ριχνης τα 60 στο χοτελ πηδας και εχεις αποψη ;)
γιατι δεν το ζητας απο zandren να στο δωσειΠακετο δλδ για οσους ικετευουν για κονε.
Προβλεπω να γραφονται σελιδες.....
γιατι δεν το ζητας απο zandren να στο δωσει
εσυ εκτος απο να μας τρως τα κοριτσια προσπαθεις να μας φας και το μαγαζι στην λαχαναγορα που λεει και ο κολποςγιατι δεν το ζητας απο zandren να στο δωσει