TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
απλως μην το αφησεις τελευταια στιγμη προσεχε γιατι κλεινης δυσκολα οχι λογω δουλειας αλλα απο οτι καταλαβα λογω υποχρεωσεωνβουρ για πεμπτη
απλως μην το αφησεις τελευταια στιγμη προσεχε γιατι κλεινης δυσκολα οχι λογω δουλειας αλλα απο οτι καταλαβα λογω υποχρεωσεωνβουρ για πεμπτη
απλως μην το αφησεις τελευταια στιγμη προσεχε γιατι κλεινης δυσκολα οχι λογω δουλειας αλλα απο οτι καταλαβα λογω υποχρεωσεων
ωραια
γιατι ειμαι πρωινος τυπος
δηλαδη πιο ωραια κ καλυτερο σερβις απι γαλατσι??
αυτο σιγουρα
μου χε πει κ αλλος πολυ καλα λογια
ναιβρε απο σημερα θα το ξεκινησω για πεμπτη
αλλα απο οτι καταλαβα μο ο κεντρο
Παιζει ναχουμε τρακαριστει σε κανα hotel...χαχαχαχα
μονο να εχετε κανει ασφαλεια στα οχηματα σας
συναντηση φρεσκια με την κυρια χθεσινη για τι και ο κουλουρας οταν φωναζει την πραματια του αυτο λεει
βρεθηκαμε σε χοτελ κεντρο καταρχην οι φωτο την αδικουν καταφορα 40αρα στηθος 2 προς 3 πολυ καλο κορμι χωρις ιχνος κυτταρίτιδας υψος περιπου 1,65 στων αγωνα τα παντα ολα πολυ καλη συμμετοχη πληρης την ωρα που των ειχε στο στομα με κοιταγε με αυτες της ματαρες επαθα πλακα... περασα 90 λεπτα πολυ σουπερ σαν να ημουν με την συντροφο μου ;) κλεινωντας τα 60 η τα 80 στο φουλ τα θεωρω πολυ κτιμια σιγουρα δεν τα κλαις μα με τιποτα και σιγουρα θα την κανω στανταρακι ;) τωρα οσον αφορα ερωτησεις πμ και αλλα η απαντηση μου ειναι 60 και μαθαινης πραγματικα ποια ειναι η κυρια
ti παιζης το πουλι σου το ξερουμε
γιατι δεν προσπαθεις μονος σου?Πάντως και για αυτή που εμφανίζεται ως lana 48 ετών στο mamba, θα ήθελα και για αυτήν ένα τρόπο επικοινωνίας. Γενικά και με τις 2 svetlanes θα ήθελα να κάνω test drive!
μιλα μονοςΓια πες τότε τι εννοούσες.λοιπον ....Όταν γράφεις πολλά μετά κάπου το χάνεις. ....γιατί στην κριτική σου έκανα πρώτος like ε....
Και από που το ξέρεις ότι το παίζω. ....θα πει κανένας ότι είσαι μπροστά. ..
γιατι δεν προσπαθεις μονος σου?
τελικα εχεις μεγαλη πλακαΓια πες τότε τι εννοούσες.λοιπον ....Όταν γράφεις πολλά μετά κάπου το χάνεις. ....γιατί στην κριτική σου έκανα πρώτος like ε....
Και από που το ξέρεις ότι το παίζω.
....θα πει κανένας ότι είσαι μπροστά. ..
Είσαι πολύ μαρτυριαρης