swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 621
- Πόντοι
- 316
βρεθηκατε με το ρεμαλι χαχαχασυντομα θα κανω ενημερωση ;)
βρεθηκατε με το ρεμαλι χαχαχασυντομα θα κανω ενημερωση ;)
υπαρχουν θελεις να πης εδω ανθρωποι συναγωνιστες που γραφουν μαλακιες? δεν μπορω να το πιστεψω αυτο με τιποταπιστευω για αυτον που το εγραψε να καταλαβει οτι λεει μαλακιες
με ποιο ρεμαλι? απο το galatsi city τσουβρεθηκατε με το ρεμαλι χαχαχα
και εγω σεβομαι αυτο που λες, αλλα ποτε δεν μου αρεσε αυτο το γρηγορο στα μπουρδελα, ενω αυτη δεν κοιταει ωρα!Το σέβομαι αυτό που λες, αλλά θεωρώ ότι στο Μεταξουργείο με τα ίδια χρήματα μπορείς να βρεις καλύτερες επιλογές!
συμφωνο απολυτως εγω σε μπου και στουντιο τελευταια φορα που πηγα ηταν ακομη ο αλη πασας στα πραγματακαι εγω σεβομαι αυτο που λες, αλλα ποτε δεν μου αρεσε αυτο το γρηγορο στα μπουρδελα, ενω αυτη δεν κοιταει ωρα!
και ομως υπαρχουνυπαρχουν θελεις να πης εδω ανθρωποι συναγωνιστες που γραφουν μαλακιες? δεν μπορω να το πιστεψω αυτο με τιποτα
φιλε της μιλαγα αρκετο καιρο αλλα ηταν στην ρωσια, οταν ηρθε της ειπα για ραντεβου και μου λεει για δωρακι ( τις λεω 30 καλα ειναι? μια χαρα λεει!) τα κανει ολα! δεν λεει οχι!
πιστευω για αυτον που το εγραψε να καταλαβει οτι λεει μαλακιες και ψεματα
Θέλω να πάω μια μπουρδελοτσαρκασυμφωνο απολυτως εγω σε μπου και στουντιο τελευταια φορα που πηγα ηταν ακομη ο αλη πασας στα πραγματα
teλευται φορα πηγα στα 17 σημερα 47 οποτε εχω 30 σε περασαΘέλω να πάω μια μπουρδελοτσαρκα
Έχουν περάσει 20 χρόνια από την τελευταία φορά
Ίσως και παραπάνω
Tasso Εγω εχω ξεχασει ποτε πηγα τελευταια χαχαχαteλευται φορα πηγα στα 17 σημερα 47 οποτε εχω 30 σε περασα
προχωρα φιλος αφοβα
60 2 πιστολιες χωρις αναλ 80 με αναλ αν εισαι και ευγενικος μαζι της θα περασεις καλα ενα μετριο μιλφ που δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου κατα την γνωμη μου..Δεν έχω πάρει, είναι 60 την ωρα χωρις κώλο αλλα ποιος έχει γράψει εντυπώσεις εδώ; Δε βρίσκω κάτι.
παντως εχει ωραιες φωτο..
για τα καρ΄ντάσια....μούφα μάλλον, αλλα και πάλι ποτε δεν ξέρεις
μαλλον αυτη ειναι τυπε εχεις δικιοπαιζει να ειναι αυτη...
πλακα πλακα....τρομαξε το κοριτσι, εβλαλε φωτο και αλλαξε και ονομα.Πλάκα μας κάνεις, έτσι;;;
πλακα πλακα....τρομαξε το κοριτσι, εβλαλε φωτο και αλλαξε και ονομα.