Επισκέπτης
Μπα...Δεν κατέχω τα του mamba. Αν έχω καταλάβει καλά κάπου δίνεις και κινητά κτλ για να μπεις σε αυτό.
Μπα...Δεν κατέχω τα του mamba. Αν έχω καταλάβει καλά κάπου δίνεις και κινητά κτλ για να μπεις σε αυτό.
φυσικα και οχιΔεν κατέχω τα του mamba. Αν έχω καταλάβει καλά κάπου δίνεις και κινητά κτλ για να μπεις σε αυτό.
τελικα εχεις μεγαλη πλακα
panini!!Μου θυμίζει σχολειο...που ανταλλασαμε αυτοκολλητα
panini!!
μπορει να το εχει ο peter13....θα δουμε!Μου εχει μεινει απωθημενο το αυτοκολητο "γκουερινο"... εδινε την μπαλα την δερματινη!
μπορει να το εχει ο peter13....θα δουμε!
ΥΓ ΠΑΟΚ εισαι?
κατα της 16.00 απο οτι καταλαβα μπορει πιο ευκολα πρωι
Οχι. Απλα αυτο ηταν το ¨σπανιο" που κυκλοφορουσε μονο σε 2-3 αντιτυπα πανελλαδικα.
φυσικα και οχι
ενα e mail θες
προσπαθησε να το κανεις.....εκτος και αν εχεις κατι το αντιστοιχο να ανταλλαξεις τοτε στα δινω και τα 2 τηλεφωνα εγω....εχεις?
δεν εβαλα ποτε νουμερο...μονο email! τι να πω!ελα ρε το ειχαν κανει να θελει νουμερο... το αλλαξαν ξανα??
μονο με email το εχω κανει...αλλα ισως προσφατα να το αλλαξαν,παντως μεχρι τωρα δεν μου εχει ζητησει τηλεφωνοδεν εβαλα ποτε νουμερο...μονο email! τι να πω!
Τηλεφωνο ζηταει νομιζω για πιστοποιηση για οσους θελουν
ολα τα καλα τα προλαβαινεις εγκαιρα ασε και τιποτασυναντηση φρεσκια με την κυρια χθεσινη για τι και ο κουλουρας οταν φωναζει την πραματια του αυτο λεει
βρεθηκαμε σε χοτελ κεντρο καταρχην οι φωτο την αδικουν καταφορα 40αρα στηθος 2 προς 3 πολυ καλο κορμι χωρις ιχνος κυτταρίτιδας υψος περιπου 1,65 στων αγωνα τα παντα ολα πολυ καλη συμμετοχη πληρης την ωρα που των ειχε στο στομα με κοιταγε με αυτες της ματαρες επαθα πλακα... περασα 90 λεπτα πολυ σουπερ σαν να ημουν με την συντροφο μου ;) κλεινωντας τα 60 η τα 80 στο φουλ τα θεωρω πολυ κτιμια σιγουρα δεν τα κλαις μα με τιποτα και σιγουρα θα την κανω στανταρακι ;) τωρα οσον αφορα ερωτησεις πμ και αλλα η απαντηση μου ειναι 60 και μαθαινης πραγματικα ποια ειναι η κυρια
κανει και ασφαλειες αυτοκινητωνμονο να εχετε κανει ασφαλεια στα οχηματα σας
τα ειπαμε και της προαλες καποιοι εδω μεσα τουλαχιστον γαμανε δεν ζητανε μονο πληροφοριες και ανταλλαγες την κουρτινα 1 για το κουτι 2 ;)ολα τα καλα τα προλαβαινεις εγκαιρα ασε και τιποτα
τελικα ξερεις τι καταλαβα πρεπει να εχεις τρελλο προβλημα γουσταρεις καποιον να στα χωνει καποια στιγμη θα μεγαλωσειςΓια ποιον το λες. ...δούνε και λαβείν είναι όλα. ....και είσαι και της λαχαναγορας. ....