erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Χαμενος χρονοςαν εχεις χρονο,θελει πολυ μπλα μπλα....
Χαμενος χρονοςαν εχεις χρονο,θελει πολυ μπλα μπλα....
πουστης...
ξερει κανεις κατι?πολυ περιεργο προφιλ
του αθληματος ειναι,80 ζηταει χωρις λοκο αλλα με τετοια φατσα δεν ασχοληθηκα περισσοτερο...
κάποιο λάθος κάνεις.....εχω μιλήσει και με τις πρωτες δυο,200 και 100 αντιστοιχα και η τριτη δεν μου απαντησε ποτε!ολα τα καλα μωρα για να στειλεις μνμ ζηταει να εισαι VIP , δηλαδη να πληρωσεις !
ενδεικτικα αναφερω:
... Ξερει κανενας συναγωνιστης αν ολες αυτες ειναι υπαρκτα προσωπα, η ειναι κολπο του Mamba , για να εισπρατει συνδρομες ;;
Αν διαβάσεις καλύτερα λέει πως έχει παραπάνω από 50 αδιάβαστα μυνήματα, και ο μόνος τρόπος για να στείλεις είναι να είσαι VIP. Εννοώ αν δεν είχε τόσα πολλά αδιβαστα μυνήματα θα μπορούσες να στείλεις και ας είσαι και απλό μέλος... δηλαδη δεν εισαι μελος VIP και τους στελνεις κανονικα ;;
εγω που ειμαι απλο μελος δεν με αφηνει σε καμια να στειλω μνμ , εκτος αν αναβαθμισω (δλδ πληρωσω) το προφιλ μου. Σε αυτο σιγουρα δεν κανω λαθος
το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι αυτες αλλαξαν και δεχονται μονο απο VIP ;;
I'd like to meet:
a girl between 18-40 years old
Εκτός αυτού είχα στείλει μύνημα και μ έκανε αμέσως μπλοκ
I'd like to meet:καλησπέρα φιλτατοι, υπαρχει σχετική βιβλιογραφία γιαυτό το καυλομιλφ;
Παρ' οτι φαινεται οτι η φωτο ειναι μουφα , ξερει κανεις κατι?
www.mamba.ru/mb1479981862/album_photos?album_id=1479981863#/closed]http://www.mamba.ru/mb1479981862/album_photos?album_id=1479981863#/closed[/url]
φατσα,σωμα πολυ μετρια.κρεββατι τουρμπο.για μια φορα μονο.Στα 70 ευρώ την ώρα παίζει το κασέ της με full πρόγραμμα. Στα νότια προάστια προτιμάει τα ραντεβού της. Μου έστειλε φωτογραφίες της. Κατά την γνώμη μου είναι μαύρο σκυλί για ιδιαίτερα και άγρια γούστα!!!
αδερφε μην ποσταρεις παντου!.μαγκες κατι για Βορεια προαστια?
φατσα,σωμα πολυ μετρια.κρεββατι τουρμπο.για μια φορα μονο.
οκ συγνωμη.αδερφε μην ποσταρεις παντου!.
το ξερω,αλλα αυτος δεν ειναι λογος,να ποσταρεις πανοτυ.οκ συγνωμη.
εχασε και η ομαδα χθες και ψαχνω για τα σπασμενα.. .