ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
δεν μου απαντησε ...και ρωτω για να δω ποια θα ειναι η επόμενη κινηση μου!
να το παω λαου λαου η βουρ!........
βουρ βουρ το πολυ να φας κανενα ακυρο με μπινελικι αχαχαχαχαχαχα
δεν μου απαντησε ...και ρωτω για να δω ποια θα ειναι η επόμενη κινηση μου!
βουρ βουρ το πολυ να φας κανενα ακυρο με μπινελικι αχαχαχαχαχαχα
Βουρ!!!!!!!! Ειχα μιλησει πριν μερικες μερες μου ειχε πει 80ευρω ολα με προφυλαξη! Αλλωστε μιση ντροπη δικη σου.... μιση δικη της φιλαρακι!!!!!δεν μου απαντησε ...και ρωτω για να δω ποια θα ειναι η επόμενη κινηση μου!
πάντα ησουν αγροίκος εσυ!..........
Μια Ναταλία που ήταν στη Ν. Φιλαδέλφεια (κοντοπούτανο που γούσταρε αναλ) ήταν Ουκρανή.Μοιαζει με μια που ηταν ν φιλαδελφεια
Εχεις μιλησει?
Αν εννοεις ολους εμας εδω μεσα.... Ναι ειμαστε παρα πολυ πιστευω!!! Αλλωστε Οτι πληρωνεις περνεις!!! Και οποιος τα εχει τα δινει!!!!!υπαρχουν ακομα μαλακες που δινουν 80αρια??
πως σου ηρθε αυτο πρωι πρωι?υπαρχουν ακομα μαλακες που δινουν 80αρια??
εμένα δεν μου εχει απαντησει ακομα!.............εμπειρια κανεις?μου ειπε 100/ωρα ολα μεσα,,,στις φωτο που ανοιξε αν και χαμηλης αναλυσης φαινεται δυνατο...
Πίπα με καπότα, και 80 έουρο Η ΠΙΣΤΟΛΙΑ. Μετά περνάς στα εξτρά.παιδες γνωριζουμε κατι? Μου εστειλε και κατι φωτο
οι ψωτο ειναι πραγματικες? Γιατι φαινεται καλο το μωρο!!Πίπα με καπότα, και 80 έουρο Η ΠΙΣΤΟΛΙΑ. Μετά περνάς στα εξτρά.
Οι φωτο ρε παιδες μου τις εδωσε σε προσωπικο μυνημα σε ερωτηση εαν αυτες που ειχε στο προφιλ ειναι αληθινες...Εξαλλου εγω της ειπα σε περιπτωση που δεν ειναι αυτη στο ραντεβου την εκανα καπνος..οι φωτός δικές της η μούφα ??
αληθινες ειναι!οι φωτός δικές της η μούφα ??
oxi.....μάλλον κατάλαβε τι απατε΄ωνας εισαι!......Αυτη εμένα μου ζητουσε δικη μου φωτογραφία αλλιώς δεν δεχόταν
Και σε σας τα ιδια λεει?