είχα άλλες προσδοκίες για εδώ...
μου ήρθε πολύ ωραία ντυμένη, με ωραίο καλοκαιρινό φουστανάκι και όμορφα ψηλοτάκουνα πεδιλάκια. Πολύ καλή η πρώτη εντύπωση.
Καταγωγή από τη χώρα του θείου Πούτιν.
Φιλική, χαμογελαστή και γενικά καλή στο social. Θα ήταν ακόμα καλύτερη, αν της το επέτρεπαν οι γνώσεις της στα Ελληνικά.
Από πρόσωπο αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες, με λίγες ρυτίδες στα μάτια. Ηλικία πάνω από 35. Ύψος στο 1,65.
Μόλις γδύνεται τρώω την ήττα της ζωής μου. Ανορεξία στο φουλ. Βυζί 0, πεσμένος κώλος (ό,τι είχε απομείνει από δαύτον), με μια μεγάλη ουλή στην κοιλιά, μάλλον από τη γέννα. Ξενέρωσα τη ζωή μου. Μου αρέσουν πολύ οι αδύνατες γυναίκες, αλλά αυτό παραπήγαινε.
Στο κρεβάτι κάνει καλή πίπα, πολύ αργή και χωρίς βιασύνη. Γλωσσόφιλα με το σταγονόμετρο. Την έχυσα μια φορά και πάμε να φύγουμε. Η συμμετοχή της όχι κάτι φοβερό, μάλλον κατάλαβε ότι είχα ξενερώσει από το θέαμα.
Κόστος 60 γιουράκια. Δίνει και κώλο όπως μου είπε με +20, αλλά δεν πήρα, γιατί όπως είπα η εμφάνιση της με χάλασε τρελά.
Εννοείται ότι δεν θα ξαναπάρω, αφού είπαμε, οκ αδύνατη, αλλά όχι και ανορεκτική.
Καλά να περνάμε.