curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
τι κριμα!τι κελεπουρι χανουμε γαμωτο,ειναι τοσο ομορφηηηηηηηηηη
μας τραβαει το ονομα..το po(r)nomareva σε προδιαθετει οτι θα κανει παπαδες στο κρεβατι
τι κριμα!τι κελεπουρι χανουμε γαμωτο,ειναι τοσο ομορφηηηηηηηηηη
του αθληματος ειναι,80 ζηταει χωρις λοκο αλλα με τετοια φατσα δεν ασχοληθηκα περισσοτερο...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
οχι ρε παιδια μια χαρα 100 τα δυο μπιστολια σπιτη της νεα σμυρνηαπ'οτι ειδα στα μυνηματα μου της ειχα στειλει περσι τετοια εποχη για ραντεβουδακι κ μου χε ριξει block ..δεν νομιζω να ναι του αθληματος..
του αθληματος ειναι,80 ζηταει χωρις λοκο αλλα με τετοια φατσα δεν ασχοληθηκα περισσοτερο...
ακριβως ετσι ειναι !!..θα συμφωνησω ΚΑΙ με τους δυο...οχι ρε παιδια μια χαρα 100 τα δυο μπιστολια σπιτη της νεα σμυρνη
χυμα
αυτη φτιαχνει προφιλ αβερτα. τι καπνο φουμαρει ξερει κανεις?
αυτη φτιαχνει προφιλ αβερτα. τι καπνο φουμαρει ξερει κανεις?
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
του αθλήματος ειναι....βρωμιάρα που ζηταγε πέρυσι 100 για μια φορα και τα υπολοιπα +20!ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
καυλιαρη ρουφαει το καυλι χωρις λαστιχο ?του αθληματος ειναι,80 ζηταει χωρις λοκο αλλα με τετοια φατσα δεν ασχοληθηκα περισσοτερο...
για την πρωτη δεν ξερω για την δευτερη 100 + 20 +20 +20....Ξέρουμε τίποτα για τις κύριες ?
Την είδες ? Αξίζει ?για την πρωτη δεν ξερω για την δευτερη 100 + 20 +20 +20....
οχι φιλε μου δεν την εχω παρει ειναι πολλα τα λεφτα εξαλλου νομιζω πιο πισω νομιζω οτι εγραψε καποιος συναγωνιστης οτι ειναι γραφειοΤην είδες ? Αξίζει ?
του αθλήματος ειναι....βρωμιάρα που ζηταγε πέρυσι 100 για μια φορα και τα υπολοιπα +20!
επανήλθε! ακάποτη πιπα και δυο φορές μου ελεγε 130.....
εγω της ειχα προτεινει 70 με ολα μεσα και δεν μου απάντησε ποτε....βρωμιάρα ειναι...οτι λάχει ζητάει!Παλιά στο .. κουρμπέτι όχι μόνο το διαδικτυακό αλλά και το γήινο ;)
Προ ετών ..εργαζόταν (σ)την νύχτα σε διάφορα ευαγή ιδρύματα (bar, strip), αλλά έκανε και τις ''γνωριμίες'' της μέσω του mamba.
Κοντοκάβαλο με αρκετά tatoo πλέον από φωτο που πρόσθετε και τώρα δεν υπάρχουν, τίποτα το ιδιαίτερο και άξιο λόγου αναφοράς.
Τα 100 δεν ξέρω ποιος μπορεί να της τα έδωσε αλλά και με 80 με πλήρες ρεπερτόριο δεν θα (πρέπει να) έλεγε όχι, τότε, τώρα και στο μέλλον.