Εμένα μου είπε καλησπέρα και τίποτα άλλο...
Τι να σημαίνει άραγε?
Απο καλησπερες και μενα μου εχει πει πολλες!!!....προκοπη ομως δεν βλεπω
Εμένα μου είπε καλησπέρα και τίποτα άλλο...
Τι να σημαίνει άραγε?
Ρε παιδιά βοηθήστε....
Μου είπε καλησπέρα το καταλαβαίνεται?
Τι να κάνω?
Ρε παιδιά βοηθήστε....
Τι να κάνω?
παιδια η καρινα τι λεει???
να κλεισω καμια συναντηση??αξιζει???
Λοιπόν κάποιος ευγενικός φίλος μου έστειλε προσωπικο μύνημα και με ενημέρωσε ότι μιλάμε γιά διαφορετικα άτομα!Το συνεχίζεις βλέπω το παραμύθι…αντί να λουφάξεις σε καμία γωνία μπας και ξεχαστεί το πράγμα!!!
Τώρα το έκανες τηλεφωνική συνδιάλεξη!!!!…θαμάζω τη φαντασία σου
Λοιπόν κάποιος ευγενικός φίλος μου έστειλε προσωπικο μύνημα και με ενημέρωσε ότι μιλάμε γιά διαφορετικα άτομα!
Εσύ μιλάς για αυτην www.mamba.ru/anketa.phtml?oid=297165624&hit=3]http://www.mamba.ru/anketa.phtml?oid=297165624&hit=3[/url]
και εγώ γιά αυτήν www.mamba.ru/anketa.phtml?oid=673035185&hit=3]http://www.mamba.ru/anketa.phtml?oid=673035185&hit=3[/url]
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να είσαι πιό προσεκτικός όταν αναφέρεσαι σε κάποιον, σε ευχαριστώ!!!
Όπως και να έχει τώρα το θέμα είναι ότι τα βρήκαμε, εδώ δεν είμαστε γιά τσακωμούς αλλά γιά να δίνουμε και να παίρνουμε πληροφορίες. Anyway να είσαι καλά καλή συνέχεια!!!Εγώ από την αρχή για αυτήν μιλαγα Και 2-3 άλλοι για αυτήν μιλαγαμε μαζί , τώρα αν πετάχτηκες εσύ να μας δώσεις πληροφορίες για άλλη Καρίνα (έμπλεξες τις Καρίνες …) λάθος δικό σου…και όχι δικό μου
Και στο είπαμε όλοι ότι κάνεις λάθος…όχι μόνο εγώ…αλλά εσύ το χαβά σου
Το σωστότερο θα ήταν να είσαι εσύ ποιο προσεκτικός και να μην δίνεις λάθος πληροφορίες
Σε ευχαριστώ
πες της και εσυ μπορει να σου πει και καλημεραΡε παιδιά βοηθήστε....
Τι να κάνω?
καθαρή μεν....μέτρια δε...παιδια η καρινα τι λεει???
καθαρή μεν....μέτρια δε...
σχετικα ολα ειναι φιλε εγω περασα super. Ευχαριστηθηκα κολο.παιδια η καρινα τι λεει???
κόστος;σχετικα ολα ειναι φιλε εγω περασα super. Ευχαριστηθηκα κολο.
100 me 120 κανε παζαρι.κόστος;
πούτσες μπλε100 me 120 κανε παζαρι.