Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
προς επιβεβαίωση του συναδέλφου, η τιμή έπεσε
οπότε μην υποχωρείτε με τίποτα
οπότε μην υποχωρείτε με τίποτα
αυτό έχει να κάνει με πολλά πράγματαπαιδια εγω τησ εκανα παζαρια χθες και μου ειπε 200 για 2 ωρες με ολα μεσα..το θεμα ειναι γουσταρει η το κανει μονο για τα λεφτα και ειναι παγοκωλονα????μην ειναι κρυα...αυτο ειναι το θεμα..να περασουμε καλα
οπως είδες δεν τσίμπησα
αλλά δεν δέχτηκε κιόλας
οπότε από το απόγευμα μάλλον δέχτηκε πολλές προτάσεις και ανέβηκε το κασέ της
οπως ath60 εχεις να προτεινεις κατι???οσο για την karina γιατι να την αφησουμε???εχεις παει αζι της φιλε μου και ξερεις???αν ναι πες μας...και ολα αυτα χωρις παρεξηγηση...
χ0α0χ0α0χ0α00 σωστος σε αυτο...απλα εσυ εχεις παει μαζι της..????αξιζει????
ρε τυποι να κανω μια αφελης ερωτηση? λογικα ολο κ καποιος θα το χει ξαναρωτησει..στο mamba εχετε ανεβασει φωτογραφια στο προφιλ σας?
πολλα σου ειπε....εγω την πηρα με 100 το 2ωρο φουλ προγραμμα αλλα δεν αξιζει ούτε για 50παιδια εγω τησ εκανα παζαρια χθες και μου ειπε 200 για 2 ωρες με ολα μεσα..το θεμα ειναι γουσταρει η το κανει μονο για τα λεφτα και ειναι παγοκωλονα????μην ειναι κρυα...αυτο ειναι το θεμα..να περασουμε καλα
Αν είσαι κανένας νεαρούλης και δεν σε ενδιαφέρει μήπως και την δει κανένας γνωστός…ανέβασε τι έχεις να χάσεις ?
Αν είσαι κάποιας ηλικίας με κάποια θέση κλπ.. η είσαι και παντρεμένος.. μην κάνεις καμία μαλακια γιατί ποτέ δεν ξέρεις
Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου, ο καθένας αποφασίζει
καλα νεαρουλη δε με λες..πλησιαζω τα πρωτα -αντα .. απλως ειχα διαβασει το συναγωνιστη μπαοκτση πιο πισω που εγραφε οτι του κλεψαν τη φωτογραφια κ την χρησιμοποιουσε καποιος αλλος κ γι'αυτο δεν ανεβασα..απ΄την αλλη ομως υποθετω πως αμα εχεις τη φωτο σου οι γκομενες μιλανε κ πιο ευκολα..λογικα θα ανεβασω μπας κ δω διαφορα στην ανταποκριση ..
αυτα ειναι γουστα του καθενος...εμενα δεν μου αρεσε πολλα λιπαντικα πολλα αχ βαχ ψευτικα... και στο τελος βογγοθσε και φωναζε χυνω χυνω...παραμυθια για μικρα παιδιαfafoutis69 για πες ρε φιλε...εγω ειμαι παντω 24..δηλαδη δωσε παραπνω πληροφοριες..παγοκωλονα???
καλα νεαρουλη δε με λες..πλησιαζω τα πρωτα -αντα .. απλως ειχα διαβασει το συναγωνιστη μπαοκτση πιο πισω που εγραφε οτι του κλεψαν τη φωτογραφια κ την χρησιμοποιουσε καποιος αλλος κ γι'αυτο δεν ανεβασα..απ΄την αλλη ομως υποθετω πως αμα εχεις τη φωτο σου οι γκομενες μιλανε κ πιο ευκολα..λογικα θα ανεβασω μπας κ δω διαφορα στην ανταποκριση ..