Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
τσου δεν μιλάει γρι!!!με αυτην εχει καταφερει κανεις κατι?
με αυτην εχει καταφερει κανεις κατι?
Nαι οκ, το θέμα είναι τι ζητάει, παίζει μπάλα η΄ψ[αχνεται γιά σοβαρή σχέση!!!καλα οτι μιλαει μιλαει...μου εδωσε και skype....αλλα παει τοσο αργα που βαριεμαι...ειπα μηπως ειναι πιο γρηγορος κανεις
Nitro να ποσταρεις συχνα τους διαλογους για να μαθαινουμε πως ριχνουν τις γκομενες.... ;# Nitro
kalispera....pantremeni?
#
14 august 2011, 21:05
Katerina
Kalispera ,exeite diavazei to profile mou nomizw...
#
14 august 2011, 21:06
Nitro
malista...kai eipa ti krima ....
ti krima gia mena diladi...giati eseis mia xara eutyxismeni mporei na eiste...
sygnomi an sas enoxlisa
#
14 august 2011, 21:10
Katerina
ok..no problem...kalo vradi))))
ναι δεν είδες την συγκεκριμένη την ξεκόλιασαNitro να ποσταρεις συχνα τους διαλογους για να μαθαινουμε πως ριχνουν τις γκομενες.... ;
ναι ο ΝΙΤΡΟ με το σεις και με το σας ειναι......Nitro να ποσταρεις συχνα τους διαλογους για να μαθαινουμε πως ριχνουν τις γκομενες.... ;
ναι ο ΝΙΤΡΟ με το σεις και με το σας ειναι......
ναι ο ΝΙΤΡΟ με το σεις και με το σας ειναι......
με αυτην εχει καταφερει κανεις κατι?
Bρε παιχταρά η συνομηλία μου ήταν τηλεφωνική!
Λοιπόν παίρνω τηλέφωνο εκ μέρους κάποιου ονόματος του φίλου που μου έστειλε το τηλέφωνο!
Απαντάει και χαίρεται μόλις ακούει αυτό το όνομα και με ρωτάει τι κάνει ο φίλος.
Μετά της έκανα παζάρια γιά την τιμή, και μου λέει 150 γιά μία ώρα full πρόγραμμα και με κουλούρι.
Της λέω δεν πάει πιό κάτω? μου λέει όχι, αν γνωριστούμε την επόμενη φορά θα σε κατεβάσω!
Λέω παίζει να κάτσεις λίγο πιό πολύ, και λέει ένα τέταρτο το πόλυ μισή ώρα!
Την ρώτησα αν θέλει να την παρω από κάπου και μου λέει οκ, γιά να έρθω βόρεια προάστια αν θες δίνουμε κάπου ραντεβού.
Αυτά και μετά εκλεισα!
Καλησπερα σε ολους..
Ετσι, για ενημερωση..Αυτή μου είπε χτες ότι έχει κανει σχεση και δεν είναι διαθέσιμη...
Εμένα μου είπε καλησπέρα και τίποτα άλλο...Καλησπερα σε ολους..
Ετσι, για ενημερωση..Αυτή μου είπε χτες ότι έχει κανει σχεση και δεν είναι διαθέσιμη...
Εμένα μου είπε καλησπέρα και τίποτα άλλο...
Τι να σημαίνει άραγε?