πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.274
- Πόντοι
- 12.056
εγω παντως επειδη εχω βρεθει μαζι της 3-4 φορες δεν μου προταθηκε ουτε εκανε κινηση απο καποιους εχει ειπωθειακάποτα κόκκινο πανί, δεν...
εγω παντως επειδη εχω βρεθει μαζι της 3-4 φορες δεν μου προταθηκε ουτε εκανε κινηση απο καποιους εχει ειπωθειακάποτα κόκκινο πανί, δεν...
δες εδωΣυνάντηση σήμερα καμία σχέση με φωτό, μόνο το σώμα μοιάζει, πρέπει να είναι 50+
Τα έκλεισε τα προφίλ.. το .μυριστηκεεγω παντως επειδη εχω βρεθει μαζι της 3-4 φορες δεν μου προταθηκε ουτε εκανε κινηση απο καποιους εχει ειπωθει
εχει και αλλο προφιλΤα έκλεισε τα προφίλ.. το .μυριστηκε
Το οποίο είναι?....εχει και αλλο προφιλ
Το προφίλ παίζει κανονικάΤα έκλεισε τα προφίλ.. το .μυριστηκε
Ισχύει για τα ακαποτα με μερικά παραπάνω ρούβλια.ακάποτα κόκκινο πανί, δεν...
αν μπορεις τ viberΔε φαινεται η φωτο
τηλέφωνο;Αυτή είναι της δουλειάς, συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα στο Πρίαμος Παγκράτι. Περίπου 40 χρονών έχει μερικά κιλακια παραπάνω καλή πίπα, στενό μουνι
Αδερφέ μιλάω με αυτήν περιμένω πότε θα μου ζητήσει φράγκα .Ρε μάγκες μιλάω από mamba με δύο τυπισες από Σιγκαπούρη που μένουν Αγγλία και οι δύο και μου λένε την ίδια ιστορία ότι κάνουν trading με κρυπτο και ότι τις βοηθάει η θεία τους. Έχει τύχει σε κανένα άλλον;
Μπλοκαρετέ τις. Απατεωνια ειναι. Τρωνε λεφτα απο αφελειςΑδερφέ μιλάω με αυτήν περιμένω πότε θα μου ζητήσει φράγκα .
Έχουν πλάνο δεν στα ζητάνε από την αρχή μερικές κάνουν και μήνες συζήτηση.
Άσε περνάει κια η ώρα μας . Λεφτά δεν θα δουν ούτε με κυαλιαΜπλοκαρετέ τις. Απατεωνια ειναι. Τρωνε λεφτα απο αφελεις
Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος για εδώ;
σωστοςΜιλάμε κατα καιρούς για Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχία, Μολδαβία και τελικά η πρωτεύουσα της πορνείας στα Βαλκάνια εμείς είμαστε!
Μπορείς να στείλεις πμ το τηλ;;Αυτή είναι της δουλειάς, συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα στο Πρίαμος Παγκράτι. Περίπου 40 χρονών έχει μερικά κιλακια παραπάνω καλή πίπα, στενό μουνι