πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.836
- Πόντοι
- 12.056
αυτα θα τα πεις ξερεις πουΟυτε περιεργους ουτε τις θειτσες σου δεν μπορεις, μελατουλη
αυτα θα τα πεις ξερεις πουΟυτε περιεργους ουτε τις θειτσες σου δεν μπορεις, μελατουλη
Κόστος?Συνάντηση σήμερα καμία σχέση με φωτό, μόνο το σώμα μοιάζει, πρέπει να είναι 50+
Συμπολεμιστή αν μπορείς, δώσε λίγες πληροφορίες. Ευχαριστούμε εκ των προτέρωνΣυνάντηση σήμερα καμία σχέση με φωτό, μόνο το σώμα μοιάζει, πρέπει να είναι 50+
how much?Συνάντηση σήμερα καμία σχέση με φωτό, μόνο το σώμα μοιάζει, πρέπει να είναι 50+
Υποτίθεται ψάχνει σχέση. Δεν είναι της δουλειάς. Κάτσαμε για καφέ και έφυγα. Δεν ανοίχτηκεhow much?
γραφει ο συναδερφος ομως πως εκανε σημερα συναντηση μαζι τηςΥποτίθεται ψάχνει σχέση. Δεν είναι της δουλειάς. Κάτσαμε για καφέ και έφυγα. Δεν ανοίχτηκε
Εγω έγραψα ότι συναντήθηκα μαζί της , νωμιζα θα μου προτείνει για σεξ με δωράκι, αλλά μάλλον ψάχνει για μόνιμο χορηγογραφει ο συναδερφος ομως πως εκανε σημερα συναντηση μαζι της
αρα μονον συναντηση για καφε παιχτηκε ?Εγω έγραψα ότι συναντήθηκα μαζί της , νωμιζα θα μου προτείνει για σεξ με δωράκι, αλλά μάλλον ψάχνει για μόνιμο χορηγο
Δυστυχώς ναι... Έχει ωραίο σώμα , ωραία ντυμένη.αρα μονον συναντηση για καφε παιχτηκε ?
αρα δεν μας ενδιαφερει η κυρια καθοτι δεν προσφερει υπηρεσιες χα χα χαΔυστυχώς ναι... Έχει ωραίο σώμα , ωραία ντυμένη.
Κόστος;Αυτή είναι της δουλειάς, συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα στο Πρίαμος Παγκράτι. Περίπου 40 χρονών έχει μερικά κιλακια παραπάνω καλή πίπα, στενό μουνι
100 έκατσε 2 ώρες. Μπορεί να έπαιρνε και λιγότερα εγώ το ξεκίνησα 100 μαλάκια μου.Κόστος;
Κώλο;100 έκατσε 2 ώρες. Μπορεί να έπαιρνε και λιγότερα εγώ το ξεκίνησα 100 μαλάκια μου.
Δεν ρώτησα γιατί δεν με ενδιαφερε