thiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
Της το ειπα
πάντως για 100 και όλα μεσα δεν είναι άσχημα.....αν είναι αληθηνές οι φωτός πάντα
Της το ειπα
τωρα μου ειπε οτι φευγει για Κυπρο!στην πρώτη ναι φοράει γυαλιά ηλίου, τώρα μου απάντησε 100 full, αλλά πολύ φοβάμαι μήπως δεν ειναι η ίδια που δείχνει....
στην πρώτη ναι φοράει γυαλιά ηλίου, τώρα μου απάντησε 100 full, αλλά πολύ φοβάμαι μήπως δεν ειναι η ίδια που δείχνει....
τωρα μου ειπε οτι φευγει για Κυπρο!
τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι αυτη τυπε?
κατα 95% ειναι αυτη...επισης ειναι αρκετα καλο(δεν το χω παρει αλλα ξερω) 30αρα αλλα δυνατο...150 το 2ωρο(σ εμενα τοσο ειπε κ τα χωσα αλλου ) χωρις κωλο!!...εννοειτε πως υπαρχει τηλ
τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι αυτη τυπε?
και παλι δεν...αφησα το 5% στη περιπτωση που κανω λαθος....αλλα για να σε καλυψω...οι ΦΩΤΟ που μου εστειλε η ιδια
Δεν ειναι τυπε.αφησα το 5% στη περιπτωση που κανω λαθος....αλλα για να σε καλυψω...οι ΦΩΤΟ που μου εστειλε η ιδια
πωσ την βρισκουμε?Κάποια αποψη γιά τήν κυρία?Ζητα 60 ευρω γιά 2 ωρες.
τι αλλο θελεις δηλαδη,να την παρει καποιος για εσενα και να σου κλεισει ραντεβου?πωσ την βρισκουμε?
κανενα τηλεφωνο ρε παιδια.....τι αλλο θελεις δηλαδη,να την παρει καποιος για εσενα και να σου κλεισει ραντεβου?
Εδώ είσαι φίλος:
Παιδιά μήπως υπάρχει κάποιος να μου δώσει τηλεφωνάκι από την συγκεκριμένη;
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει ξανα αναφερθεί εδώ μέσα αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω
Αδερφέ σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!
Σωστά!Αδερφέ σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι αυτή: σωστά;
Γαυγιζει ή μιλαει ?Σωστά!