sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
ρε ηρεμα .... πολυ τεστοστερονη.... ο γιατρος λεει γαμισακι γρηγορα και οι 2 να φυγουν οι τοξινες
Για να το τελειώνουμε και να μην το κουράζουμε, όσοι ξέρουν το συγκεκριμένο μέλος αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.Μπράβο σου, τα λες και μονος σου.. Με 60 και 70 τα δίνεις. Τωρα απομενει να μας πεις και το ποσοστό σου..
Καλα τα λες. Μπουρδελο το κανανε το νημαΓια να το τελειώνουμε και να μην το κουράζουμε, όσοι ξέρουν το συγκεκριμένο μέλος αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Επιστροφή στην ενημέρωση, το έχουμε τόσο ανάγκη
Νέο αίμα στο mamba:
ΞΕΡΕΙς εσυ οτι εγω ειμαι προμοτορας... καλο θα ειναι να μετρας τα λογια σου ακομα και οταν κανεις πλακα μαζι μου ....κατανοητωΕσύ δεν είσαι δηλαδή. ....προσπαθείς να γινεις
ΚατανοητΟ ...1 2 3 4&5....αύριο θα μετρήσω τα υπόλοιπα. ..
Αυτό το βυζοπουλεν το τίμησε κάποιος από τα χθες λέει Αγία Πετρούπολη
λοιπον μαζι μου τελος οκ εξυπνακια.αν θελεις υπαρχει τροπος να μετρησουμεΚατανοητΟ ...1 2 3 4&5....αύριο θα μετρήσω τα υπόλοιπα. ..
Αυτό το βυζοπουλεν το τίμησε κάποιος από τα χθες λέει Αγία Πετρούπολη
telika εισαι προβληματικος το μονο σιγουρο για αυτο κανε την δουλεια που ξερεις εδω ....δηλαδη τιποταΈλα για πες...σφαίρες εχεις
όσες από μάμπα ειναι από Ρωσία και βάζουν m. τάδε δηλαδή στάση μετρό δουλεύουν μπουρδελάκιΑυτό το βυζοπουλεν το τίμησε κάποιος από τα χθες λέει Αγία Πετρούπολη
εχει θηρια ομως...όσες από μάμπα ειναι από Ρωσία και βάζουν m. τάδε δηλαδή στάση μετρό δουλεύουν μπουρδελάκι
τώρα τούτη θα δούλεψε διπλοβάρδια για να έρθει Αθήνα για διακοπές
όμως θα τσίμπησε σίγουρα καμιά 40αρια νοματαίους έδω καλύπτοντας τα συνολικά έξοδα
Βυζολαγνε μου εσυ !εχει θηρια ομως...
Βρετανος,τι γινεται?..πως παει?Βυζολαγνε μου εσυ !
η χαμενη αδερφη της Σερενα Γουιλιαμς!!!
συγνώμη που επανέρχομαι μετά από 2 μέρες... ποιός μίλησε για φόβο? Προσωπικά ανέφερα ότι η συγκεκριμένη δεν είναι η ίδια με τις φωτογραφίες, και όταν την έδιωξα μου έσκασε το ανέκδοτο. Όταν πας για να γαμήσεις και σου σκάει ένα πουρό, οφείλεις να το πεις. Τόσο απλά. Σε όποιον θεωρεί ότι λέω μαλακίες, ας πάει να δοκιμάσει.σε απειλησε και φοβηθηκες μηπως μας δουλευης λεω εγω ρε τι αλλες μαλακιες θα γραψετε φτανει ημαρτον