ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Κάποια αποψη γιά τήν κυρία?Ζητα 60 ευρω γιά 2 ωρες.
ορμα της.αξιζει,απο κρεββατι.Κάποια αποψη γιά τήν κυρία?Ζητα 60 ευρω γιά 2 ωρες.
Αμεσος καί γνώστης.Σε ευχαριστώ γιά άλλη μιά φορά.ορμα της.αξιζει,απο κρεββατι.
τι?! δεν εχει ραντεβου θανατου με το κολπαρο?!οιμεεεεεεεεε
απαπαπαααααΜια πουτσομαχια εγώ προτιμω μαζί σου και διαιτητή την φιλενάδα σου...
ορμα της.αξιζει,απο κρεββατι.
απαπαπααααα
εχει δικιο ο γκουρου αντεχει σφυροκοπημαΑμεσος καί γνώστης.Σε ευχαριστώ γιά άλλη μιά φορά.
Στα 60 ειπε οκ. Μετα χαθηκε
πρέπει να είναι του επαγγέλματος...σε ερώτησή μου για πρόγραμμα, δωράκι κτλ, μου απάντησε ότι θα μου πεί μετά...Ακόμα όμως περιμένω..
Αμεσος καί γνώστης.Σε ευχαριστώ γιά άλλη μιά φορά.
τα σεβη μου κυριοι.εχει δικιο ο γκουρου αντεχει σφυροκοπημα
Στα 60 ειπε οκ. Μετα χαθηκε
εμένα μου απαντησε. Μετα χαθηκε
Magic Life
Και αύριο πάρε με τηλέφωνο να το κανονίσουμε φυσιολογικό και στοματικο 50 ευρώ καρδιά μου να δώσω το νοίκι μου τοχω απλήρωτο
Κάθε βοήθεια δεκτή
Δεν ξερω για φωτος, αλλα εφαγε μαυρο γιατι εμενα μου ζητησε 150 και εξτρα χρηματα για ταξι για ναρθει κεντροαυτό το έχει πάρει κανείς??αξίζει?? ζητάει 100 αλλά είναι και αληθινές οι 2 φωτός η μούφα.....
βρε αντε γαμησου πες τηςΔεν ξερω για φωτος, αλλα εφαγε μαυρο γιατι εμενα μου ζητησε 150 και εξτρα χρηματα για ταξι για ναρθει κεντρο
ο σεριφης μιλησε για κρεβατι...οι φωτο ειναι παλιες...αλλα βολταρει ομορφα!Αξίζει αλλά οι φωτογραφίες της είναι λίγο "φτιαγμένες"
αυτό το έχει πάρει κανείς??αξίζει?? ζητάει 100 αλλά είναι και αληθινές οι 2 φωτός η μούφα.....
Της το ειπαβρε αντε γαμησου πες της