Διαγραμμένο μέλος 36729
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
οκ. Πες οτι ειναι γραφειο.την εχει τεσταρει κανενας?γραφειο
οκ. Πες οτι ειναι γραφειο.την εχει τεσταρει κανενας?γραφειο
και εμενα κατι μου θυμιζει και ξαναρωταω εχει κανεις εμπειρια μαζι της??για 50 ευρωπουλα μου ειπε και περιμενω να δω τι υπηρεσιες προσφερεικαι όμως καπου τι εχω δει ........δεν θυμαμαι , αλλα κάπου ''δούλευε''
οχι βεβαια! αυτοι μας γαμανε τη πιατσα κ νομιζουν οτι ολες εδω εχουν γραμμενο στο μετωπο "πουτανα"!ξέρεις πως δουλεύει το μάμπα;
έχεις ασχοληθεί;
οχι βεβαια! αυτοι μας γαμανε τη πιατσα κ νομιζουν οτι ολες εδω εχουν γραμμενο στο μετωπο "πουτανα"!
50 ζητησε,δεν εχω δοκιμασει ακομη...Ποσο παει το μαλλι.
Για γραφείο το εκοψα και γω, αλλά 80 χωρις εξτρα ειναι σπανιο για γραφείο και δεν βρηκα αγγελια με το τηλεφωνογραφειο
επειδή ο τύπος δεν μου έχει απαντήσει ακόμα, ίσως και να ξεμπέρδεψε στο μυαλουδάκι του κάποια πράγματα αντί να ζητάει τηλέφωνα...
κολπε εισαι υπο τη προστασια μου δε σε πειραζει κανεις....ακομα!Γιατί δεν τον κρεμας ανάποδα για μια μέρα ρε συ παντοδύναμε....κάνε μου ένα μπλοκ ακόμα και.μενα που τόλμησα να στην πω....τι είναι εδώ το Άουσβιτς
κολπε εισαι υπο τη προστασια μου δε σε πειραζει κανεις....ακομα!
ρε μανια με το μπογο!Ησουν ο πριγκηπας μου απο παντα ....Η Karida ακομα στο νησι...........αντε να δουμε και με αυτη, μετα απο δυο χρονια ξαναμιλαει....200 θα ζητησει τωρα
Μάλον βρηκε την χορηγίας της και ήρθε Ελλάδα....ορμάτε
Εγώ που μίλησα μαζί της σου πασάρει μια φίλη της που βρίσκεται στην γλυφάδα το2 ώρα περί τα 150ευρος δεν δοκίμασα ώμος όλο οκι χαχαχαχα α η συνενώσει μόνο στα αγγλικά
Μάλον βρηκε την χορηγίας της και ήρθε Ελλάδα....ορμάτε
Αξίζει μαι έρευνα
μια χαρα ελληνικα μιλαει απλως θελει διαφορα φιλους γκομενο λεφτα δουλεια εγω εχω και τηλεφωνο αλλα δισταζωμπα τιποτα, φιλους λεει οτι ψαχνει και θελει να τους περασει απο face control