jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
μα έχω γράψει εδώ μέσα φιλε μου...
Θέλω κι εγώ γυαλιά!
Θα το ψάξω!
μα έχω γράψει εδώ μέσα φιλε μου...
δεν είπα κάτι τέτοιο για γυαλιά...Θέλω κι εγώ γυαλιά!
Θα το ψάξω!
φιλε μια απο τις 2 πλευρες λεει φιδια εγω αυτο εχω καταλαβει αν εχεις τοση πρεμουρα για την καρλα παρε τηλεφωνο και κανε τα κουμαντα σου που 8α μας την πεις λες και ειμαι κανενας χθεσινος...
φιλε μου κρινεις με βαση ποστ και ημερομηνια του μπουρδελα αν ειναι καποιος χθεσινος?? δεν εχω κατι να πω ο καθενας εχει την αποψη του... μερικοι νομιζουν οτι το να εχει καποιος αστερια στο μπου τους κανει συμαντικους και ανωτερους απο του υπολοιπους......δεν εισαι????
Εσύ κλωνάρι δεν έλεγες ότι καύλωσες μαζί της;
Τι έγινε και δεν δοκίμασες;
Δεν σε φτάνουν τα λεφτά ή δεν βρίσκεις παρέα για παρτούζ
Μαστίζει η ανεργία τους πρώην πορνορεπόρτερ...
εγω παντως μαγκες τις ειχα στειλει μου απαντησε σημερα και μειναμε στην τιμη..απο τ μεσημερι εχει να μπει...οποιος εχει τ τηλ αν θελει τ δεινει..εγω παντως μια προσπαθεια θα την κανω.....
Λοιπον εχω απορια τι εννοει εδω η πυθια.μπες στο προφίλ του και θα καταλάβεις τι είναι και τι ηξερε...
Επτά χρόνια εδώ...αλλά μπες και θα δεις!
Έχουμε πει πολλές φορες ότι πρωτα γαματε και μετα μιλατε. Το πριν δεν ενδιαφέρει κανέναν απο εμας...
ευχαριστω φιλε..τωρα λογω ωρας δεν παιρνω τηλ..το πολυ πολυ να στειλω κανα μν...αντε μπας και μαθουμε τι παιζει με δαυτην..Έχεις πμ
Λοιπον εχω απορια τι εννοει εδω η πυθια.
Συγνωμη για το σπαμ.
Εγω ειμαι το μελος με 7 χρονια.Σε μένα αναφέρεται αλλά και γω με την απορία είμαι
Εγω ειμαι το μελος με 7 χρονια.
Λοιπόν κύριοι... Σήμερα είχα ραντεβού με Κάρλα στις 20:00 αλλά δεν ισχύει. Η κορασιπδα με έστειλε αδιάβαστο!!!!
Το ραντεβού κανονιςμένο από εχθές και επιβεβαιωμένο σήμερα το πρωί.
Απλός αυτό που μου κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ απορία είναι που όταν το ανακοίνωσα κάποιος "Κωνσταντίνος" μου γράφει "είσαι σίγουρος ότι ισχύει";;;
Δηλαδή ρε "Κωνσταντίνε" εσύ εν τέλει τι ήξερες που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν γνωρίζαμε;;;;