The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
Την κοπελα ομως δεν την ρωτησες.
Εσύ την ρώτησες?
Την κοπελα ομως δεν την ρωτησες.
Μέτα από το τελευταίο πρόσφατο περιστατικό ...είναι αρκετά επικίνδυνη ...όσους μπόρεσα να προστατεύσω το έκανα.
Μέτα από το τελευταίο πρόσφατο περιστατικό ...είναι αρκετά επικίνδυνη ...όσους μπόρεσα να προστατεύσω το έκανα.
φιλε τ εννοεις πες τ ξεκαθαρα και μην τρομαζεις ετσι κοσμο..εγω θελω να κλεισω ραντεβου μαι της..αν κανει κανα τσιγαρο η καμια γραμμη εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει..αν τριπιεται ομως ναι..για αυτο μιλα σαφεσαστα και οχι με υπονοουμενα..Μέτα από το τελευταίο πρόσφατο περιστατικό ...είναι αρκετά επικίνδυνη ...όσους μπόρεσα να προστατεύσω το έκανα.
Δεν εχει γραφτει κριτικη για την κοπελα. Γιατι του λες ψαξε !
Ε ρε παιδιά όλοι έχετε κάτι να πέιτε για την Κάρλα...
Είδατε τρυπήματα στα χέρια πόδια; Έκανε καμιά "γραμμή" μπροστά σας; Κάπνισε κανα τσιγαρλίκι; Σας κέρασε magic mushroom? έκανε ακάποτο γαμήσι από τον κώλο ή το μουνί ;
Η απλά ήπιε λίγο σπέρμα παραπάνω σε καμμιά παρτούζα;;;
Δηλαδή είναι πιό επικίνδυνη αυτή που πίνει σπέρμα από πέντε έξη γαμήκους σε μια παρτούζα ή μία που πίνει πεντέξ δόσεις σπέρμα σε αντίστοιχα ραντεβού....
Αυτα που λενε τα ξερουμε ολοι αρκει να στειλουμε μηνυμα στη κυρια. Εγω για κριτικη ρωτησα ή εστω αποψη απο συναντησηBrittania... εδώ δες. Το βρήκα. Κάτι λένε. --->
Δεν εχει γραφτει κριτικη για την κοπελα. Γιατι του λες ψαξε !
για πες...κατι μου βρωμαει εμενα....αλλα δεν θα πω τιποτα!!
Λοιπόν κύριοι... Σήμερα είχα ραντεβού με Κάρλα στις 20:00 αλλά δεν ισχύει. Η κορασιπδα με έστειλε αδιάβαστο!!!!
Το ραντεβού κανονιςμένο από εχθές και επιβεβαιωμένο σήμερα το πρωί.
Απλός αυτό που μου κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ απορία είναι που όταν το ανακοίνωσα κάποιος "Κωνσταντίνος" μου γράφει "είσαι σίγουρος ότι ισχύει";;;
Δηλαδή ρε "Κωνσταντίνε" εσύ εν τέλει τι ήξερες που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν γνωρίζαμε;;;;
μπες στο προφίλ του και θα καταλάβεις τι είναι και τι ηξερε...Λοιπόν κύριοι... Σήμερα είχα ραντεβού με Κάρλα στις 20:00 αλλά δεν ισχύει. Η κορασιπδα με έστειλε αδιάβαστο!!!!
Το ραντεβού κανονιςμένο από εχθές και επιβεβαιωμένο σήμερα το πρωί.
Απλός αυτό που μου κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ απορία είναι που όταν το ανακοίνωσα κάποιος "Κωνσταντίνος" μου γράφει "είσαι σίγουρος ότι ισχύει";;;
Δηλαδή ρε "Κωνσταντίνε" εσύ εν τέλει τι ήξερες που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν γνωρίζαμε;;;;