jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Αμέ άμα τα λές σταράτα κι όπως είναι, τότε βγαίνει νόημα....
ισχύει ή στο ακύρωσε?
Αμέ άμα τα λές σταράτα κι όπως είναι, τότε βγαίνει νόημα....
Λοιπόν... πολλές καλημέρες κύριοι καθότι ξύπνησα νωρίς (6:30) να πιω την κρύα φραπεδούμπα μου και μετά να ετοιμαστώ να πάω παραλία για δροσίσω το αγάμητο κορμί μου.
Να σας πω 2 πραγματάκια γιατί ...
Δε_Γκρίκ!!!
Αγαπητέ, έχεις μπερδέψει τη στύση με τη ¨στήση" και το ζήτημα για την Κάρλα με την ακατάσχετη πάρλα
Το οτι ακύρωσε εμένα ένα ραντεβού δεν σημαίνει ότι είχε ακυρώσει και με όλους ούτε αν στο έλεγα θα άλλαζε κάτι για το δικό σου ραντεβού χωρίς δικιά της επιβεβαίωση της ακύρωσης.
Μην αφήνεις μια παρατεταμένη άστοχη στύση να σου δημιουργεί θολούρες βλέποντας παντού φαντάσματα και οχτρούς
ο Jorgekavlares μια χαρά κατάλαβε ο άνθρωπος.
Καλό μπάνιο και καλή συνέχεια
Άμα εγώ έχω μπερδέψει αγαπητέ την στύση με την στήση τότε θα ήταν άδικο να μην πω ότι εσύ έχεις μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα!
Ο Jorgekavlares πότε το κατάλαβε μιά χαρά;;;
Μετά από την διευκρίνηση σου! Όπως και εγώ επίσης... Όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.
Αλλά να πετάγεσε σαν κλανιά και να λες σε κάποιον που δεν τον ξέρεις εάν ισχύει το ραντεβού του... και χωρίς να το διευκρινίζεις... ε τότε ρε φίλε σίγουρα η βούρτσα δεν είναι πούτσα!
Το απολαμβάνω το μπανάκι! Δροσερό να φεύγουν οι καύλες!!!
ειστε πολυ διασκεδαστικοι και κατατοπιστικοι. Απλα ομως ολοι μπερδεψατε τα μπουτια σαςΚωνσταντινε μια χαρα τα λες και για να τα πω και εγω σταρατα οπως τα θελουν μερικοι εδω μεσα,,, σαν χθεσινος που ειμαι και αργοστροφος...
σχετικα με την συγκεκριμενη καρλα, εχω κανει κουβεντα μαζι της στο μαμαπα, εχω και τα 2 τηλεφωνα της 097 και 619 ... εχω παρει τηλεφωνο και απαντησε και ηταν μαστουρομενη 100% με εβαλε σε σκεψεις και εκανα ενα ποστ εδω οτι θα κανω κασκαντεριλικι με την καρλα ηρθανε καπακι 3-4 πμ που δεν εχω λογο να πω οτι ηταν μουφα... οσο για την καταποση σπερματος δεν χρειαζετε να πω εγω κατι αν ειναι ρισκο η οχι για σμν διαβαστε ιατρικα αρθρα για το θεμα... εγω δεν ειπα ποτε οτι η κοπελα εχει κατι.. ειπα οτι για εμενα ολα αυτα αποτελουν ρισκο που δεν θα παρω και δεν την συναντησα... ελπιζω τα σταρατα λογια μου να φτασουν μεχρι τα αστρα...
πιο πισω εγραψα η κοπελα εχει τις εξετασεις και ειναι πριν 2 εβδομαδες, αρα ειναι καθαρη δεν κολλαει κανεις τιποταΚωνσταντινε μια χαρα τα λες και για να τα πω και εγω σταρατα οπως τα θελουν μερικοι εδω μεσα,,, σαν χθεσινος που ειμαι και αργοστροφος...
σχετικα με την συγκεκριμενη καρλα, εχω κανει κουβεντα μαζι της στο μαμαπα, εχω και τα 2 τηλεφωνα της 097 και 619 ... εχω παρει τηλεφωνο και απαντησε και ηταν μαστουρομενη 100% με εβαλε σε σκεψεις και εκανα ενα ποστ εδω οτι θα κανω κασκαντεριλικι με την καρλα ηρθανε καπακι 3-4 πμ που δεν εχω λογο να πω οτι ηταν μουφα... οσο για την καταποση σπερματος δεν χρειαζετε να πω εγω κατι αν ειναι ρισκο η οχι για σμν διαβαστε ιατρικα αρθρα για το θεμα... εγω δεν ειπα ποτε οτι η κοπελα εχει κατι.. ειπα οτι για εμενα ολα αυτα αποτελουν ρισκο που δεν θα παρω και δεν την συναντησα... ελπιζω τα σταρατα λογια μου να φτασουν μεχρι τα αστρα...
πιο πισω εγραψα η κοπελα εχει τις εξετασεις και ειναι πριν 2 εβδομαδες, αρα ειναι καθαρη δεν κολλαει κανεις τιποτα
Φίλε τα οξέα του στομάχου σκοτώνουν τα πάντα... Από αμυχές στα χείλη ούλα και στοματική κοιλότητα αρπάζεις τους ιούς και τα μικρόβια...
Δεν τα φταίει η κατάποση τα πάθη σου....
Μια χαρά
και που είσαι πρόσεχε πάλι εκεί στη παραλία μη μπερδέψεις τα ούζα με τη χθεσινή παρ'ολίγον παρτούζα
να τελειωνουμε λιγο με τα οφ τοπικ?
Φίλε τα οξέα του στομάχου σκοτώνουν τα πάντα... Από αμυχές στα χείλη ούλα και στοματική κοιλότητα αρπάζεις τους ιούς και τα μικρόβια...
Δεν τα φταίει η κατάποση τα πάθη σου....
έβαλε μυαλό?ξανα Αθηνα η Αλμπινα ... οχι που θα εχανε τον Βερτη και τα μπανια της
last post απο εμενα φιλακια να γαματε καλα
Μπαινει , βγαινει αλλα το 28 ηλικια παραμενει. Πλακα εχει !έβαλε μυαλό?
Ή ακόμα μας την πασαρουν εδώ μέσα στα 120αρια??? Ειναι η μονοδικη με τουλαχιστον πεντε μενού... με τρεις dealers...
Η πρώτη ή τελευταία είναι που ταχει χαμένα; Δηλαδή η Μαρίνα60 τι ρουφάει; Γιαούρτι;
Ή η Χελένα Ντόβ παλιότερα; Και τόσες άλλες....