jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Σπέρμα και άλλα εδώδιμα και αποικιακά....
έβαλε μυαλό?
Ή ακόμα μας την πασαρουν εδώ μέσα στα 120αρια??? Ειναι η μονοδικη με τουλαχιστον πεντε μενού... με τρεις dealers...
Φίλε τα οξέα του στομάχου σκοτώνουν τα πάντα... Από αμυχές στα χείλη ούλα και στοματική κοιλότητα αρπάζεις τους ιούς και τα μικρόβια...
Δεν τα φταίει η κατάποση τα πάθη σου....
αυτό ειναι αλήθεια...δεν είπα όχι...Σωστός ...τα τιμάει πάντως τα δωράκια της .... Αν γουστάρει μπορεί να σπρώχνεις όλο το βράδυ ... Να τα λέμε και αυτά ....
αυτό ειναι αλήθεια...δεν είπα όχι...
Όχι λέω σε τρεις πωλητές με διαφορετικές τιμες (τιμες ΠΜ+τιμη post)...όταν την κυρια την γνωριζες πριν είκοσι μηνες με ενα εβδομηνταρι για 3-4 ώρες και ξαφνικα ζητάει 120 δυωρο και αποκτά και attitude, ε τοτε δεν αξίζει...για μένα φυσικά μιλάω...για αλλους μπορεί να είναι οκ...
Πάντως μην ξεχνάμε τι έγινε πέρσι το φθινόπωρο με το νήμα των amateur call girls....Καλό είναι να μην ξεχνάμε.... ;)
ΥΓ. Παρακληση στον φιλο-μελος που κανονιζει την τωρινη τιμη (αμην πατερ) να σφυριξει στην κυρια δεχομαι παραπονα οτι δε σηκωνει και τα δυο τηλεφωνα που εχει ...εκτος αυτου να της πεις να απανταει και στο φβ ;)
τι εγινε φιλε?? Σε πηρε σταση σπασοκοκαλακια?Να ειπωθεί ότι της αρέσει να "τιμωρεί" τα αγοράκια επίσης
Οπότε οσοι πιστοί σπεύσατε
Να ειπωθεί ότι της αρέσει να "τιμωρεί" τα αγοράκια επίσης
Οπότε οσοι πιστοί σπεύσατε
Αυτό που το εμαθες στην Νομική;;;
Στη σοδομική αγοράκλα μου...
Γι αυτό τοίχο τοίχο μη σου κάνω και τον κώλο προχωρημένο που μου απευθύνεις τον λόγο με 84 πουστροποσταρίσματα...
Ούστ
φυσικά...τι περιμένες?εμένα με μπλόκαρε.....
καλημερα,επισκεψη πριν κανενα 20μερο στην κελλυ απο mamba...οχι τιποτα το φοβερο απο εμφανιση(τεραστια βυζια για φαγωμα) ομως στον αγωνα ειναι σκυλι του πολεμου...
δεν σταματαει αν δεν σε εξαντληση,πολυ καλη πιπα και αντεχει στο γαμησι,ειναι αυτο που λενε γεννημενη για πουτσο.
εχει δικιο οταν δεν υπαρχουν ψιλα εκει θα ζοριστη ;)μετα θα ειναι λαλιστατη η κυριαφυσικά...τι περιμένες?
Το Σεπτέμβρη πρωτα ο παντοδύναμος που θα εχει αναγκη την παρουσια της εδώ μέσα απλα μην ασχοληθούμε καθόλου....
πιστευω οτι ο καθενας εχει λογο αρκει να εχει και προσφορα ;) με εξυπναδες μονο μαλλον δεν περπαταει σωστα... καλο ειναι να αλλαξει ροτα γιατι εχουμε μαζεψει πολλους συμβουλατορες τον τελευταιο καιροΣτη σοδομική αγοράκλα μου...
Γι αυτό τοίχο τοίχο μη σου κάνω και τον κώλο προχωρημένο που μου απευθύνεις τον λόγο με 84 πουστροποσταρίσματα...
Ούστ
καλο ειναι να αλλαξει ροτα γιατι εχουμε μαζεψει πολλους συμβουλατορες τον τελευταιο καιρο
allo ενημερωση και αλλο επιβολη .......Ώρα να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. ;)
Χμμμ... το ξανασκέφτικα... .θα κάτσω ακόμα μία εβδομάδα!
Την Καλημέρα μου Τάσσο!
allo ενημερωση και αλλο επιβολη .......
αν νομιζης οτι κανεις κακη ενημερωση τοτε φυγε τωρα