zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Μια χαρα ειναι...να παςxaxaxa σωστα αλλα αν θα αν την συγκρινεις με αλλα μιλφ ??? Δεν μου τρεχουν απο τα μπατζακι
Μια χαρα ειναι...να παςxaxaxa σωστα αλλα αν θα αν την συγκρινεις με αλλα μιλφ ??? Δεν μου τρεχουν απο τα μπατζακι
Να σκεφτεσαι θετικα.xaxaxa σωστα αλλα αν θα αν την συγκρινεις με αλλα μιλφ ??? Δεν μου τρεχουν απο τα μπατζακι
Εφαγα χοντρη τραμπουκα απο την κυρια... και να πεις οτι ημουν καφρος ...Παντως, αν εχεις χρονο, δες και εδω ;)
Γιατι ρε? Τι της ειπες?Εφαγα χοντρη τραμπουκα απο την κυρια... και να πεις οτι ημουν καφρος ...
είναι γνωστό οτι δεν στέκει καλά στο μυαλο!Εφαγα χοντρη τραμπουκα απο την κυρια... και να πεις οτι ημουν καφρος ...
Μακρυά φίλε.Και δεν βλέπετε και ....τι να σου λέω τώρα!!!Πεταμένα λεφτά.Μου ζήτησε 70 για 1 ώρα....
Παλιά κάτι είχαν γραφτεί αλλά δε θυμάμαι ακριβώς. Κάποιος παλιός να θυμάται ??
πες μας φίλε...ποιος ο λογος να βρισκόμαστε εδώ άλλωστε...πρεπει να τα λέμε όλα με λεπτομέρειες...γιατί πεταμενα λεφτά...τι δεν σου άρεσε??Μακρυά φίλε.Και δεν βλέπετε και ....τι να σου λέω τώρα!!!Πεταμένα λεφτά.
πες μας φίλε...ποιος ο λογος να βρισκόμαστε εδώ άλλωστε...πρεπει να τα λέμε όλα με λεπτομέρειες...γιατί πεταμενα λεφτά...τι δεν σου άρεσε??
Δώσε καμια παραπάνω πληροφορία συναγωνιστή...Μακρυά φίλε.Και δεν βλέπετε και ....τι να σου λέω τώρα!!!Πεταμένα λεφτά.
πανω απο τον σταθμο Λαρισης καλο μιλφοκορμί με βυζους ...προσωπο δε λεει πολλα
Στα τόσα χρόνια φίλε Ζαντ δεν έχω συναντήσει χειρότερη.Χωρίς κέφι-μη το ένα μη το άλλο-πίπα ...αέρος...φιλιά...δεν..άντε να τελειώνουμε και το χειρότερο προσπαθούσε να μήν μπείς όλος μέσα της ενώνοντας τα πόδια της.Το ότι είναι πολύ αδύνατη ...αυτά είναι γούστα, και το τηλ....δίπλα της.Αυτά τα ολίγα.πες μας φίλε...ποιος ο λογος να βρισκόμαστε εδώ άλλωστε...πρεπει να τα λέμε όλα με λεπτομέρειες...γιατί πεταμενα λεφτά...τι δεν σου άρεσε??
Στα τόσα χρόνια φίλε Ζαντ δεν έχω συναντήσει χειρότερη.Χωρίς κέφι-μη το ένα μη το άλλο-πίπα ...αέρος...φιλιά...δεν..άντε να τελειώνουμε και το χειρότερο προσπαθούσε να μήν μπείς όλος μέσα της ενώνοντας τα πόδια της.Το ότι είναι πολύ αδύνατη ...αυτά είναι γούστα, και το τηλ....δίπλα της.Αυτά τα ολίγα.
Έχουμε αναφερθεί πολλές φορες ...πήγαινε και έλα να γράψεις ολοκληρωμένη κριτική να ξέρουμε όλοι...Αλήθεια τι λεφτά σας ζήτησε?είμαι με κάτι φιλαράκια, αργά σήμερα θα πάρουμε αυτό το πιπίνι το εχει παρει κανεις η θα φαμε φολα