Γιατι δεν την ρωτας?
αμα ειχε απαντησει δεν θα ρωτουσα. λεω μηπως καποιος εχει δει αν παιζει ή δεν ειναι του παιχνιδιου
Γιατι δεν την ρωτας?
Και εγώ ακόμα περιμένω, έχω στείλει αίτημα δύο φορές.αμα ειχε απαντησει δεν θα ρωτουσα. λεω μηπως καποιος εχει δει αν παιζει ή δεν ειναι του παιχνιδιου
Και εγώ ακόμα περιμένω, έχω στείλει αίτημα δύο φορές.
[/quotθα στειλω και με λεφτα και βλεπουμε
Να παιζει τι? Τι ειδους παιχνιδιου εννοεις?αμα ειχε απαντησει δεν θα ρωτουσα. λεω μηπως καποιος εχει δει αν παιζει ή δεν ειναι του παιχνιδιου
Να παιζει τι? Τι ειδους παιχνιδιου εννοεις?
αδερφε,ξαναρωτησες,για την εν λογω.μια φορα νομιζω ειναι αρκετη.οποιος ξερει,θα απαντησει.
δεν θα το σκουπισω.απλα,το εγραψα.
Ρε συ έχετε ξεφύγει εντελώς. ...άλλη δουλειά δεν μπορείς να κάνεις κι εσύ και άλλοι. ....και το πόσες λέξεις θα γράφουμε θα μας υποδείξεις. ..που βρισκόμαστε ρε......μπαίνουμε εδώ να ξεφεύγουμε από τις σκοτουρες και να κάνουμε την ΠΛΆΚΑ μας.....όχι να μας την λέει ο κάθε ένας που βρήκε την ευκαιρία να το παίξει δάσκαλος.
ζκατι 22 23 καλουτσικες ζητανε 200ε για διωρο,υπαρχεικαποιος μαλ..ας που ταδινει????Πριν κάνα 5μηνο μου είχε πει 100 το 2ωρο, αλλά δε πέρασα.
Επικοινωνία με Αλεξάνδρα27 στο mamba:
- Μπορείς να έρθεις Αιγάλεω;
- Πάρε με τηλέφωνο για λεπτομέρειες.
- Ναι, οκ, θα πάρω, απλά ρωτάω αν έρχεσαι σε αυτή την περιοχή.
- Πάρε με τηλέφωνο να σου πω...
Παίρνω τηλέφωνο και μου λέει: Όχι, δεν μπορώ να έρθω.............
Οκ, τα σχόλια δικά σας!!!
Σε πληροφορώ ότι έπεσαν οι τιμές και ακόμα παρακαλάνε αδελφέζκατι 22 23 καλουτσικες ζητανε 200ε για διωρο,υπαρχεικαποιος μαλ..ας που ταδινει????
αφου απο εκει ειναι ρε ο ανθρωπος...
Αξιζει την δοκιμή ή οχι ???πανω απο τον σταθμο Λαρισης καλο μιλφοκορμί με βυζους ...προσωπο δε λεει πολλα
Ολες οι γυναικες αξιζουν μια δοκιμη...Η καθε μια σου προσφερει και κατι...Αξιζει την δοκιμή ή οχι ???
Μήπως είμαστε αδέλφια ρε φίλε τελικά ????????Ολες οι γυναικες αξιζουν μια δοκιμη...Η καθε μια σου προσφερει και κατι...
Μήπως είμαστε αδέλφια ρε φίλε τελικά ????????
xaxaxa σωστα αλλα αν θα αν την συγκρινεις με αλλα μιλφ ??? Δεν μου τρεχουν απο τα μπατζακιΟλες οι γυναικες αξιζουν μια δοκιμη...Η καθε μια σου προσφερει και κατι...