zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ναι ρε, ετσι ειναι...εχει δεν αντιλεγω και μπορει και πιο πολλα,αλλα θελει πολυ ψαξιμο και μπλα μπλα.που χρονος για αυτα τωρα?
ναι ρε, ετσι ειναι...εχει δεν αντιλεγω και μπορει και πιο πολλα,αλλα θελει πολυ ψαξιμο και μπλα μπλα.που χρονος για αυτα τωρα?
Για θυμηστε μου κατι για αυτο γιατι δεν το εχω .....ξερει κανειs κατι ?? για τουs "συνηθειs υποπτουs " λεω .........!!!!
ρωτησε την αν τα παιρνει στο στομα...αν σου πει οχι πες της να παει να γαμηθει...
γιατι δεν της μιλας να μας πεις και εμας??
Καλα εκανες...μίλησα μαζι της πριν καιρο στο mamba ζήτησε 100 δεν συνεχισα την κουβέντα...
Παντως, αν εχεις χρονο, δες και εδω ;)μίλησα μαζι της πριν καιρο στο mamba ζήτησε 100 δεν συνεχισα την κουβέντα...
Παντως, αν εχεις χρονο, δες και εδω ;)
πανω απο τον σταθμο Λαρισης καλο μιλφοκορμί με βυζους ...προσωπο δε λεει πολλα
Είναι αυτή που μολις την ακουμπας σου λεει " μη ποναω εδώ , μη ποναω εκει " ?πανω απο τον σταθμο Λαρισης καλο μιλφοκορμί με βυζους ...προσωπο δε λεει πολλα
Είναι αυτή που μολις την ακουμπας σου λεει " μη ποναω εδώ , μη ποναω εκει " ?
Είναι αυτή που μολις την ακουμπας σου λεει " μη ποναω εδώ , μη ποναω εκει " ?
Ε, ενταξει δεν δακτυλιαζουμε ολοι με τον ιδιο τροπο...ετσι ακριβως!!!
Γιατι δεν την ρωτας?
αδερφε,ξαναρωτησες,για την εν λογω.μια φορα νομιζω ειναι αρκετη.οποιος ξερει,θα απαντησει.
Έχει περάσει κάποιος από εδώ και αν ναι τι λέει από σερβιτσιο;
αδερφε,ξαναρωτησες,για την εν λογω.μια φορα νομιζω ειναι αρκετη.οποιος ξερει,θα απαντησει.
πανω απο τον σταθμο Λαρισης καλο μιλφοκορμί με βυζους ...προσωπο δε λεει πολλα
δεν θα το σκουπισω.απλα,το εγραψα.Απάντησαν για το εισιτήριο. ... τωρα που εχω στοιχεία ρωτάω για το σερβιτσιο.
Αν νομίζεις ότι περισσεύει σκουπισε το!