Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 884
- Πόντοι
- 1.026
αναμένουμε την κριτικη φιλος. Ενημέρωσε για να λυθούν αποριες.είμαι με κάτι φιλαράκια, αργά σήμερα θα πάρουμε αυτό το πιπίνι το εχει παρει κανεις η θα φαμε φολα
αναμένουμε την κριτικη φιλος. Ενημέρωσε για να λυθούν αποριες.είμαι με κάτι φιλαράκια, αργά σήμερα θα πάρουμε αυτό το πιπίνι το εχει παρει κανεις η θα φαμε φολα
αυτή θα σου ερθει..τα άλλα μας ενδιαφερουν..άμα έρθη αυτή κομπλέ,μην σκάσει καμία αλί φοβαμαι
εμενα ειπε μια ωρα 160 - 2 ωρες 200Έχουμε αναφερθεί πολλές φορες ...πήγαινε και έλα να γράψεις ολοκληρωμένη κριτική να ξέρουμε όλοι...Αλήθεια τι λεφτά σας ζήτησε?
μάλλον δεν τα πάει καλά με τα μαθηματικά! !!εμενα ειπε μια ωρα 160 - 2 ωρες 200
καθολου κακή, ωραιο σωμα, σερβις αρκετα καλο. Ακριβούλα στα 100 ομως. Εχω την εντυπωση οτι με τον χρονο γινεται καλυτερη.Αληθεια, αυτη ειναι σ αυτη περιοχη αυτη? και οχι γλυφαδα που γραφει ????
Τι λεει απο υπηρεσιες και τιμες ??? Αν θες στειλε πμ Νιτρο ...
;)καθολου κακή, ωραιο σωμα, σερβις αρκετα καλο. Ακριβούλα στα 100 ομως. Εχω την εντυπωση οτι με τον χρονο γινεται καλυτερη.
φίλε, εντάξει? Έγινε το G3?είμαι με κάτι φιλαράκια, αργά σήμερα θα πάρουμε αυτό το πιπίνι το εχει παρει κανεις η θα φαμε φολα
καθολου κακή, ωραιο σωμα, σερβις αρκετα καλο. Ακριβούλα στα 100 ομως. Εχω την εντυπωση οτι με τον χρονο γινεται καλυτερη.
ακόμα καλυτερα...θα κανεις και θυμωμένο σεξ...με αυτην δεν βριστικε καποιος απο δω μεσα η κανω λαθος??
]
Αυτό τό εχει μπιστολιάσει κανείς ;;;
παρτουζα ???είμαι με κάτι φιλαράκια, αργά σήμερα θα πάρουμε αυτό το πιπίνι το εχει παρει κανεις η θα φαμε φολα
ναι...λεπτομέρειες πιο πίσω φίλε...έχουμε κάνει σχόλια...παρτουζα ???
Σιγά μην χαλάσουμε της σφαίρες μας σ αυτήν]
Αυτό τό εχει μπιστολιάσει κανείς ;;;