θα σου ελεγα τωρα .....αλλα δεν μου επιτρεπει το σαιτ! με τις αρχιδιες σου πατακε!.......ξερεις που μπορεις να βαλεις τους 21 απριλιωτες σου παπαρα!μου αρέσουν οι amateur καταστάσεις
θρασυτατε......
θα σου ελεγα τωρα .....αλλα δεν μου επιτρεπει το σαιτ! με τις αρχιδιες σου πατακε!.......ξερεις που μπορεις να βαλεις τους 21 απριλιωτες σου παπαρα!μου αρέσουν οι amateur καταστάσεις
Κανε μια λιστα με τα ανεπιθυμητα προσωπα για να ξερουμε τυπε να σου ζηταμε την αδεια πρωτα.Τον εθνικο κυβερνητη Ιωαννη Μεταξα,τον Παττακο,τον Γεωργιο Παπαδοπουλο,τον Κωστα Πλευρη,τον Γεωργιο Παπανδρεου ,και παει λεγοντας.Εμενα με χαλαει ο Τσε Γκεβαρα,θα κανω εισηγηση να μη γραφουν αυτοι που τον υποστηριζουν;Τι αλλο θ ακουσουμε.θα σου ελεγα τωρα .....αλλα δεν μου επιτρεπει το σαιτ! με τις αρχιδιες σου πατακε!.......ξερεις που μπορεις να βαλεις τους 21 απριλιωτες σου παπαρα!
θρασυτατε......
Φιλε σ' ενοχλεί ο Φ.Α.Π. ? Καλα ανώμαλος εισαι ?Κανε μια λιστα με τα ανεπιθυμητα προσωπα για να ξερουμε τυπε να σου ζηταμε την αδεια πρωτα.Τον εθνικο κυβερνητη Ιωαννη Μεταξα,τον Παττακο,τον Γεωργιο Παπαδοπουλο,τον Κωστα Πλευρη,τον Γεωργιο Παπανδρεου ,και παει λεγοντας.Εμενα με χαλαει ο Τσε Γκεβαρα,θα κανω εισηγηση να μη γραφουν αυτοι που τον υποστηριζουν;Τι αλλο θ ακουσουμε.
Ξερουμε κατι;
τρελο πορνιδιο....ψοφαει για πουτσο !
Ειναι γνωστη φυσιογνωμία πάντως!!! Θελει vip για να της στειλεις!!
παντως τις εχω στειλει δυο φορες και με εγραψε κανονικαΌντως!!!
οχι απλα τις εστειλα μηνυμα κανονικαείσαι vip δηλαδή???
σε ευχαριστω ! ειδα οτι εβγαλε τισ φωτο... αυτες που ειχε ηταν αληθινες ?Καλα περασα...καλη πιπα... ωραιο κορμακι...αματουρ φαση στο σπιτι της....80 ευρω....δεν εκανα παζαρια....
ξερω,ξερω μυαλο δεν θα βαλω εγω στα φασιστακια που εχετε μαζευτει εδω μεσα!Κανε μια λιστα με τα ανεπιθυμητα προσωπα για να ξερουμε τυπε να σου ζηταμε την αδεια πρωτα.Τον εθνικο κυβερνητη Ιωαννη Μεταξα,τον Παττακο,τον Γεωργιο Παπαδοπουλο,τον Κωστα Πλευρη,τον Γεωργιο Παπανδρεου ,και παει λεγοντας.Εμενα με χαλαει ο Τσε Γκεβαρα,θα κανω εισηγηση να μη γραφουν αυτοι που τον υποστηριζουν;Τι αλλο θ ακουσουμε.
Ηρεμησεεεεεεε. Δεν αλλαζει τιποτε. Θεμα παιδειας είναι και το ξερεις.ας σας βοηθησει μια ανωτατη δυναμη να καταλαβετε......