dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Χoρευτριούλα στο www.bourdela.com/striptizadika/athina/star-live-metamorfwsh/]Star Live[/url]. Ψάχνει για χορηγό και αυτή.
Τα ίδια μου είπε.
Ξεκαθάρισα βέβαια πως σε περίπτωση που οι φώτο είναι fake θα κάνει μεταβολή (και χωρίς μελομακάρονο ), με διαβεβαίωσε ότι είναι η ίδια.
Θα γίνει ένα τεστ εντός της εβδομάδας.
Και +20 extra ball, καλα Ελληνικα για γραφειο το κοβωΤα ίδια μου είπε.
Ξεκαθάρισα βέβαια πως σε περίπτωση που οι φώτο είναι fake θα κάνει μεταβολή (και χωρίς μελομακάρονο ), με διαβεβαίωσε ότι είναι η ίδια.
Θα γίνει ένα τεστ εντός της εβδομάδας.
τραγικη η φωτο ορθια με τα εσωρουχα! :SΑυτη παλι απο 150 πηγε στα 100 αλλα χωρις extra ball, οποτε την χαιρετησα
[Μεταφραση απο τα ρωσικα] Αυτη ψαχνει για ομορφο,εξυπνο και καταξιωμενο ο οποιος θα στεκεται σαν βραχος διπλα της και θα κανει τα παντα για αυτην.
Χoρευτριούλα στο www.bourdela.com/striptizadika/athina/star-live-metamorfwsh/]Star Live[/url]. Ψάχνει για χορηγό και αυτή.
Κατάλαβα Χαρτί από πρόσφατο ζυγολόγιο...χεχε..
οι φωτο είναι πριν 2-3 χρόνια, τώρα λέει έχει κόψει τα μαλλιά κλπ..κλπ--προφανώς θα έχει πάρει καμια 10κιλα κλπ..κλπ..
αλλά είναι η ίδια..!
πως να παει αφου μολις περνετε το τηλεφωνο αρχιζετε τα μυνηματα για καφε και μαλακιες........λετε απο εδω να ψαχνη για καφε?παντως το τιμαει το 80αρι......καλη φασηδεν παει με μικρους το πορνιδιο
Για αυτά τα 2 τεμάχια ξέρουμε εαν ειναι του άθλημαυτός?? Όλη την ώρα μέσα είναι αλα δεν μου απαντάνε?
Αυτη παλι απο 150 πηγε στα 100 αλλα χωρις extra ball, οποτε την χαιρετησα
δεν ξερω για το δευτερο αλλα αυτο φαινεται καινουργιο στην πιατσαη δευτερη που λεει ο mixaj ειναι αυτη που αν της αρεσεις σου καθεται
για τους σκληροπυρινικουςδεν ξερω για το δευτερο αλλα αυτο φαινεται καινουργιο στην πιατσα
Ούτε τα εισιτήρια δεν θα βγάλει
οσο δεν παει ....Δεν αντεχω αλλο ρε παιδια. Ποσο εχει πεσει ο πηχhς!!!!
για τους σκληροπυρινικους
50 2 ωρες τα παντα ολα