TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
δεν ξερω για το δευτερο αλλα αυτο φαινεται καινουργιο στην πιατσα
Καλο το πουτανακι, αλλα οι φωτο για καρα-fake μου κανουν
δεν ξερω για το δευτερο αλλα αυτο φαινεται καινουργιο στην πιατσα
και γιατι δεν ερχεσαι νορβηγια να τα κανεις τσαμπαΩρες ωρες μου ερχεται να τα παρατησω ολα και να παω Ρωσια ουκρανια, λευκορωσια και στο διαολο ακομα να γαμαω ολη μερα για ενα μηνα και μετα να γυρισω πισω αφραγκος και ανεργος.
Καλο το πουτανακι, αλλα οι φωτο για καρα-fake μου κανουν
..έχει αναφερθεί παλιότερα...καλές κριτικές..μασάζ και sex στο χώρο της. 60 γιούρο...
Εοχι!!!..αυτο παει πολυ...να ποσταρονται,βυζουδες,και να μην μπορουμε να τις ακουμπησουμε!!!!.......ΕΛΕΟΣ χρονιαρες μερες,στους αρρωστους!!!!!αντε και ενα μωρο για την καλη χρονια στον Guru
μην το ψαχνετε in Greece βεβαια..
καλη χρονια σε ολους!! τελικα την εχει παρει κανεις αυτη ? λεει κατι ?Τι ιστορια ειναι αυτη ρε τυποι ?? μετα απο επικοινωνια , αρχισε να ζηταει τηλεφωνα , φωτογραφιεs κτλ .....τοσα χρονια πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο , την εχω στο περιμενε και φυσικα δεν εδωσα τιποτα απο αυτα .........γνωριζει κανειs κατι για την κυρια ??? καλεs γιορτεs ....!!!
Καντε υπομοινη μεχρι ναρθει των φωωωτων. χαχαχα.καλη χρονια σε ολους!! τελικα την εχει παρει κανεις αυτη ? λεει κατι ?
Καντε υπομοινη μεχρι ναρθει των φωωωτων. χαχαχα.
καλη χρονια σε ολους!! τελικα την εχει παρει κανεις αυτη ? λεει κατι ?
Καλα περασα...καλη πιπα... ωραιο κορμακι...αματουρ φαση στο σπιτι της....80 ευρω....δεν εκανα παζαρια....καλη χρονια σε ολους!! τελικα την εχει παρει κανεις αυτη ? λεει κατι ?
σαβουρογαμης?.....
καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.Δε νομίζω να έχει γράψει κάποιος για τι συγκεκριμένη και γιατί ετοιμάζω ταξιδάκι για την μπουρδελιάρικη πάτρα ας ενημερώσει όποιος γνωρίζει.
μου αρέσουν οι amateur καταστάσειςσαβουρογαμης?.....