gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.085
- Πόντοι
- 96
κι αυτη με το μαυρο φορεμα ..φερνει σε πεκινουατραγικη η φωτο ορθια με τα εσωρουχα! :S
κι αυτη με το μαυρο φορεμα ..φερνει σε πεκινουατραγικη η φωτο ορθια με τα εσωρουχα! :S
100 1 ωρα 1 φορα η 2η +20,
Δεν πηρα
οι φωτο ειναι αληθινες ?
Τα ίδια μου είπε.
Ξεκαθάρισα βέβαια πως σε περίπτωση που οι φώτο είναι fake θα κάνει μεταβολή (και χωρίς μελομακάρονο ), με διαβεβαίωσε ότι είναι η ίδια.
Θα γίνει ένα τεστ εντός της εβδομάδας.
Και +20 extra ball, καλα Ελληνικα για γραφειο το κοβω
χεχε..
οι φωτο είναι πριν 2-3 χρόνια, τώρα λέει έχει κόψει τα μαλλιά κλπ..κλπ--προφανώς θα έχει πάρει καμια 10κιλα κλπ..κλπ..
αλλά είναι η ίδια..!
οι φωτο ειναι αληθινες ?
αυτο μονο καποιος ο οποιος την εχει συναντησει μπορει να στο απαντησει...οι φωτο δειχνουν καθαρες..τωρα αμα ειναι απο πουθενα κλεμμενες fb,κλπ..τρεχα γυρευε..
οκ... ευχαριστω αδερφια...
Μεγάλε στείλε σε pm τα τηλ. των Παραπάνω αν μπορείς. Ευχαριστώ2015 1st Mamba Dynamo Testing
Μιας και "κλέψαμε" λίγο χρόνο(περίπου 20 ώρες) από την δουλειά και την συμβία σκέφτηκα να δοκιμάσω σήμερα κάποια "μοντέλα" από το mamba.
Τα "μοντέλα" είναι τα παρακάτω, θα ακολουθήσουν βεβαίως κριτικές:
1)
2)
3)
4) , Αυτή είναι καραδοκιμασμένη, χρωστάω κριτική.
Ελπίζω να αντέξει η "μηχανή" μου.
για θυμησε μου τι παιζει με αυτην?ευχαριστω
Τις αρεσουνε οι τρυφερες στιγμες και οχι τιποτε αγριο παιρνει και παζαρι το θεμα....
Το πρώτο τεσταρήστηκε....2015 1st Mamba Dynamo Testing
1)
φιλε η αλμπινα, δινει κωλο?
...και μαλιστα,με δωρακια..ουτε καν με λεφτα...ενα γευμα,και πηδημα μεχρι τερμα...δινει δινει!!μου ειχε στηλει φωτος που τν γαμαει ενας χωρις καποτα στον κωλο..και μου ειπε οτι δινει!!
για ατυχια εσβησα το mamba μου(μυνημα με φωτο της ειχα)
daaaaaaaaaaa...και μαλιστα,με δωρακια..ουτε καν με λεφτα...ενα γευμα,και πηδημα μεχρι τερμα...