να στο κανω πενηνταρακια ..... αν και αν ανατρεξεις με τις παραθεσεις θα το βρεις.
η κυρια ειναι η Melany που το αλλαξς στο παρακατω και μετα το αλλαξε σε Bourdela γραφοντας οτι μας διαβαζει.
το διεγραψε ομως και αυτό
να στο κανω πενηνταρακια ..... αν και αν ανατρεξεις με τις παραθεσεις θα το βρεις.
Κάτι λείπει ή μου φαίνεται;;;ν αστο κανω πενηνταρακια ..... αν και αν ανατρεξεις με τις παραθεσεις θα το βρεις.
η κυρια ειναι αυτη
το εγραφα....Κάτι λείπει ή μου φαίνεται;;;
Εμένα πουθενα δε μου βγάζει κάποια με το ονομα bourdelaνα στο κανω πενηνταρακια ..... αν και αν ανατρεξεις με τις παραθεσεις θα το βρεις.
η κυρια ειναι η Melany που το αλλαξς στο παρακατω και μετα το αλλαξε σε Bourdela γραφοντας οτι μας διαβαζει.
Εμένα πουθενα δε μου βγάζει κάποια με το ονομα bourdela
Και εμένα, από όταν διέγραψε το προφίλ Μελανυ δεν την ξαναείδα με κανένα άλλο όνομα. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν.Εμένα πουθενα δε μου βγάζει κάποια με το ονομα bourdela
δε προλαβα να κανω screen shot που ειχε ονομασει το προφιλ της Bourdela μρ τη φωτογραφία της...Και εμένα, από όταν διέγραψε το προφίλ Μελανυ δεν την ξαναείδα με κανένα άλλο όνομα. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν.
Τι να πω!! Μήπως άλλος έκανε πλάκα μαζί της και έφτιαξε τέτοιο προφίλ με τις φωτογραφίες της. Γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να το έκανε αυτή. Λέω μήπως.δε προλαβα να κανω screen shot που ειχε ονομασει το προφιλ της Bourdela μρ τη φωτογραφία της...
Και πως ήξερε ποίος είσαι και ότι γράφεις και εδώ;;;Εδω εισαι...
Ναι , Ελλαδα μου την εδειχνε αλλα η ιδια μ ειπε οτι ειναι απο Ιταλια και εχει φυγει τωρα απο Ελλαδα...τωρα π μπηκα στη συνομιλία εχει διαγράψει το προφιλ της..μαλλον καμια μουφια θα ητανΎποπτο να είναι η σπείρα που σου σπάει τα αρχιδια αφού πάρει το τηλέφωνο σου, με τα κρυπτονομισματα. Πάντως εμένα δεν μου ζήτησε κανένα αριθμό. Αλλά καλά στην δείχνει Ελλάδα?
η κυρία είναι στο facebook , ψάχνει παρτενέρ για να μάθει λέει bachatAνα στο κανω πενηνταρακια ..... αν και αν ανατρεξεις με τις παραθεσεις θα το βρεις.
Με τι όνομα?η κυρία είναι στο facebook , ψάχνει παρτενέρ για να μάθει λέει bachatA
νταρντανα με κοιλουμπα μεγαλυτερη απο τα βυζια της...φωνη και υφος αγελαδας...αν εδωσες 70 σε επιασε κοτσο...Την είχα πάρει 2-3 φορές στο παρελθόν (μιλάμε προ 2ετίας και βάλε). Νταρντανα γυναίκα. Δυνατή στο κρεββάτι και με αντοχές. Αν σε γούσταρε έδινε και κόλο (χωρίς εξτρα χρέωση). Την τελευταία φορά μου είχε δώσει το κινητό της (προσωπικό) τηλέφωνο. Όμως από μαλακία μου τα έχασα και τα 2. Τώρα είμαι εκτός ορίων ηλικίας που έχει βάλει. Και φυσικά δεν ξέρω πως είναι μετά από 2+ χρόνια. Τιμή τότε 70ευρώ
Με ποιο όνομα είναι?η κυρία είναι στο facebook , ψάχνει παρτενέρ για να μάθει λέει bachatA
Και πως ήξερε ποίος είσαι και ότι γράφεις και εδώ;;;
Τέλος πάντων. Εγώ δεν την έχω ξαναπετύχει, ούτε ως Μέλανυ, ούτε ως Ιούνιο ούτε ως Μποθρδελα
Μόνο ρε φίλε αυτή λέει ότι ψάχνει γυναίκες . Εγώ νομίζω ότι κάποιος της κάνει φάρσα. Και έφτιαξε προφίλ δικό της που κάθε φορά το αλλάζει. Η κοπέλα δεν ξέρει καθόλου Ελληνικά ούτε αγγλικά και την πάει τόσο μακριά την βαλίτσα? Σίγουρα είναι φάρσα, άσε που στην φωτογραφία δεν είναι αυτή!for you eyes onlyMamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
By the way , τα ακούς Melany ;
Έχει το βλέμμα και φωνή αγελάδας.....αλλά έχει τατού καύλα και είναι πολύ τρυφερή στο σεξ......εγώ την γαμουσα ενώ μίλαγε στο τηλ με τον σύζυγό Ουκρανία......πρπει να την πηδάνε πόλοι γέροι γαιτι δουλειά μου είχε πει καφενείο......μιλάμε για πολλά χρόνια πίσωνταρντανα με κοιλουμπα μεγαλυτερη απο τα βυζια της...φωνη και υφος αγελαδας...αν εδωσες 70 σε επιασε κοτσο...
Τηλεφωνακι πώς βρίσκουμε συναγωνιστή? Γιατί είμαι εκτός ηλικιακών ορίων στο mambaΈχει το βλέμμα και φωνή αγελάδας.....αλλά έχει τατού καύλα και είναι πολύ τρυφερή στο σεξ......εγώ την γαμουσα ενώ μίλαγε στο τηλ με τον σύζυγό Ουκρανία......πρπει να την πηδάνε πόλοι γέροι γαιτι δουλειά μου είχε πει καφενείο......μιλάμε για πολλά χρόνια πίσω
Επιπλέον δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια επίθεση ρε παιδιά? Στο κάτω κάτω αυτή έχει το θάρρος -θρασος, πες το όπως θέλεις, και σου λέει φίλε εγώ κάνω μόνο αυτό και θέλω αυτά τα χρήματα. Εάν σου αρέσει δοκιμάζεις. Ξέρεις τι φολες έχω φάει από "ανοικτομυαλα' μπάζα που όταν ήρθε η ώρα στο δια ταυτα άρχισαν τα δεν και τα συν?for you eyes onlyMamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
By the way , τα ακούς Melany ;