giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Εύγε νέε μουΆνευ πληρωμής...Φρόντιζε τον παππού μου και την φόρτωσα στο δίπλα δωμάτιο. Φαντάσου τότε ήμουν 28..
Εύγε νέε μουΆνευ πληρωμής...Φρόντιζε τον παππού μου και την φόρτωσα στο δίπλα δωμάτιο. Φαντάσου τότε ήμουν 28..
Εισαι σκληροπυρηνικός φιλε. Μπραβο, ειλικριναΆνευ πληρωμής...Φρόντιζε τον παππού μου και την φόρτωσα στο δίπλα δωμάτιο. Φαντάσου τότε ήμουν 28..
Πραγματικά άξιος. 50plus, καλοδιατηρημένη, εχω φυστικώσει αλλα 60 δεν το έχω διανοηθειΜέγας ο τύπος.....πόσοι είχαν τέτοιες ευκαιρίες χαμένες άραγε...
Άξιος
Αξίζει και με το παραπάνω. Είχα γράψει αυτή όταν είχα πάει μαζί της, ψάξε λίγο παραπισω. Σελίδα 2592. Μεγάλο ναι, απλά επειδή έχει και κανονική δουλειά είναι δύσκολη στο ραντεβούδεν ξερω αν βαζω σωστα το λινκMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
αν καποιος εχει ιδεα τι λεει? μου εστειλε για 60 μια φορα σε χοτελ κεντρου
Ακομα θέλει 45+ ????Αξίζει και με το παραπάνω. Είχα γράψει αυτή όταν είχα πάει μαζί της, ψάξε λίγο παραπισω. Σελίδα 2592. Μεγάλο ναι, απλά επειδή έχει και κανονική δουλειά είναι δύσκολη στο ραντεβού
Έχει κανείς το τηλ. της Vika
ή της ΑγγελικήςVika, 47 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 50 - 60 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Vika, 47 ans, Grèce, Athènes, Lion, hobbies - природа, шахматы, отдых у моря, Франция, faire connaissance un homme à l'âge de 50 - 60 ans.www.mamba.ru
γιατί είμαι εκτός ηλικιακών ορίων και δεν μπορώ να τους στείλω μήνυμα.Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
αμα εισαι κατω απο τα 45 θα φας ακυρο ... τωρα δεν ξερω αν το εχει αλλάξειΈχει κανείς το τηλ. της Vika
ή της ΑγγελικήςVika, 47 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 50 - 60 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Vika, 47 ans, Grèce, Athènes, Lion, hobbies - природа, шахматы, отдых у моря, Франция, faire connaissance un homme à l'âge de 50 - 60 ans.www.mamba.ru
γιατί είμαι εκτός ηλικιακών ορίων και δεν μπορώ να τους στείλω μήνυμα.Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Δεν γνωρίζωΑκομα θέλει 45+ ????
Με τι όνομα?
τι κανονικη δουλεια ρε μαν?Αξίζει και με το παραπάνω. Είχα γράψει αυτή όταν είχα πάει μαζί της, ψάξε λίγο παραπισω. Σελίδα 2592. Μεγάλο ναι, απλά επειδή έχει και κανονική δουλειά είναι δύσκολη στο ραντεβού
Για μια φορά με αφραγκίες για την εμπειρία είναι η γκαλίνα από Πειραιά παιδιά και αυστηρά για γκιλφολατρες....
Ντάξει δεν ειναι και η κλασσική γιαγια που θα δεις στο χωριό η τη λαϊκή, για την ηλικία της κρατιέται καλα .... Εχει βυζαρες αν και πεσμενα, ωραια ποδια και κάνει πολυ καλή π!π@.... όχι όμως για πάνω από 30 ευρώ δεν λέει... Παζαρεψτε τη και συνήθως δεχεται....
Επίσης κάνει ακαποτα να ξέρετε.... Τσιμπούκι με σκούφο ειδικά απο την συγκεκριμμένη δεν παιζει γιατι δεν το θελει σιχενεται λέει το λάστιχο αλλα κανει και σεξ χωρίς αν σε ξερει ( με δικαιολογια οτι δεν δουλευει στην ομονοια με ξενους ) οπότε να έχετε λιγάκι το νου
Εχεις τηλέφωνο της γυάλινα?Απλά για την πληροφορία τελευταία φορά που είχα μιλήσει μαζί της, προ κορονοιου, είχε πει ότι με κάτι παραπάνω σε χρήμα, τα κάνει όλα ακαποτα. Και γνωστός μου την είχε πάρει και τα έκαναν όλα χωρίς προφυλακτικό.
Το κανονικό...παιδια ξερουμε σε ποια μασατζιδικο δουλεύει η αγγελικη ???
50 είναι μαν η μια φορά, όχι 60 τώρα αν κάνει και δίκανο με παραπάνω, ίσως.τι κανονικη δουλεια ρε μαν?
σε μασατζιδικο δουλευει.
οσο για το 60€/μια φορα φυσικα και δεν συμφερει.
αν τελειωσει ο παιχτης στα 15' μετα γεια σας.
τζαμπα θα πληρωσει και το ξενοδοχειο τα 23€. το συνολο 83€ δηλαδη.
καλυτερα στο μασατζιδικο μια ωριτσα με 80€ και οσες φορες θες.
Αυτό είναι πριβε γκρουπ με ερωτήσεις στην αίτηση να γίνεις μέλοςLog into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com