nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.032
- Πόντοι
- 456
Είπαμε έχω λατρεία στις σοβιετικές γιαγιάδες...Δεν θες να ζήσεις άλλο δηλαδή????
Είπαμε έχω λατρεία στις σοβιετικές γιαγιάδες...Δεν θες να ζήσεις άλλο δηλαδή????
Τι ηλικια περιπου ηταν η μεγαλυτερη που εχεις καλαφατισει ως τωρα, φιλε;Είπαμε έχω λατρεία στις σοβιετικές γιαγιάδες...
Θα ζουνε σιγουρα. Το γαμήσι και το ελληνικό αρχιδόζουμο τους δινει μακροζωιαΑν ζει καμία, και έχει φωτό να δούμε .....
Ρε παιδιά λέει στο προφίλ της 100 κιλάΤην είχα πάρει 2-3 φορές στο παρελθόν (μιλάμε προ 2ετίας και βάλε). Νταρντανα γυναίκα. Δυνατή στο κρεββάτι και με αντοχές. Αν σε γούσταρε έδινε και κόλο (χωρίς εξτρα χρέωση). Την τελευταία φορά μου είχε δώσει το κινητό της (προσωπικό) τηλέφωνο. Όμως από μαλακία μου τα έχασα και τα 2. Τώρα είμαι εκτός ορίων ηλικίας που έχει βάλει. Και φυσικά δεν ξέρω πως είναι μετά από 2+ χρόνια. Τιμή τότε 70ευρώ
Μαζι σου, αλλά οχι επίθεση .Επιπλέον δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια επίθεση ρε παιδιά? Στο κάτω κάτω αυτή έχει το θάρρος -θρασος, πες το όπως θέλεις, και σου λέει φίλε εγώ κάνω μόνο αυτό και θέλω αυτά τα χρήματα. Εάν σου αρέσει δοκιμάζεις. Ξέρεις τι φολες έχω φάει από "ανοικτομυαλα' μπάζα που όταν ήρθε η ώρα στο δια ταυτα άρχισαν τα δεν και τα συν?
Μέλανυ μια και μας διαβάζεις και γράφεις ελληνικά ή έστω αγγλικά, μήπως μπορείς εσύ να γράψεις μια αυτοκριτική - εμπειρία από ένα , από τα τόσα, ραντεβού σου ?Μαζι σου, αλλά οχι επίθεση .
ακουλουθώντας τις παραθέσεις πιο πίσω θα διαπιστώσεις ότι δεν πρόκειται για επιθέσεις αλλά για ενημερώσεις.
By the way να διαβασεις τα υποτιμητικά της σχόλια !
Το λύσαμε;
Ενδιαφέρον πάντως είναι το ότι ακόμη κανένας δεν έχει γράψει ότι την συνάντησε και πως πέρασε μαζί της ... τώρα ξύνω εγώ το κεφάλι μου
ΥΓ Μέλανυ αγάπη μου. μια και μας διαβάζει το "κοριτσι"
Πάντως στις φωτογραφίες δεν είναι αυτή (σύμφωνα με αυτές που έβαζε ως Μέλανυ)for you eyes onlyMamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
By the way , τα ακούς Melany ;
61 χρονών συναγωνιστή η μεγαλύτερη...Τι ηλικια περιπου ηταν η μεγαλυτερη που εχεις καλαφατισει ως τωρα, φιλε;
Παιζει μπαλα εδω μεσα το γκρανι;Είπαμε έχω λατρεία στις σοβιετικές γιαγιάδες...
61 χρονών συναγωνιστή η μεγαλύτερη...
Όχι αυτή ΔΕΝ είναι η ΜελανυΠάντως στις φωτογραφίες δεν είναι αυτή (σύμφωνα με αυτές που έβαζε ως Μέλανυ)
Πάντως στις φωτογραφίες δεν είναι αυτή (σύμφωνα με αυτές που έβαζε ως Μέλανυ)
Το εγραψα και πιο πανω ..... ειχε τις φωτογραφίες της ως Μελανυ οταν το αλλαξε .... το ειπαμε ΄η μαλλον το γραψαμε πριν ωρες...Όχι αυτή ΔΕΝ είναι η Μελανυ
το ειχα αλλα το εχασα ... αν το εχεις δωστοΤα πάντα έχουμε....θες το ουκρανικό νούμερο η το.ελληνικο της..Viber η what's up σε.βολευει
αν εισαι πανω απο 45 ....δεν ξερω αν βαζω σωστα το λινκMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
αν καποιος εχει ιδεα τι λεει? μου εστειλε για 60 μια φορα σε χοτελ κεντρου
Άνευ πληρωμής...Φρόντιζε τον παππού μου και την φόρτωσα στο δίπλα δωμάτιο. Φαντάσου τότε ήμουν 28..Παιζει μπαλα εδω μεσα το γκρανι;