Δεν το πιασες το point μου....
Δεν ειπα οτι εχει σπιταρωνα, ουτε high class περιοχη αλλα το ερωτημα ειναι που βρηκε τα λεφτα εστω και γι αυτο που εχει φτιαξει.... Μην απαντησεις ρητορικο ειναι το ερωτημα....
Στο νερο για ολο αυτο μαζι με ανακαινιση ηθελε ενα 50αρι με τις τιμες που εχουν τα σπιτια....Ακομα ομως και τοσο οσο λες να εχει νομιζεις ειναι ευκολο για το μεσο ελληνα να αποκτησει πλεον κατι τετοιο; Ξερεις ποσα ζευγαρια ειναι με ενοικια σε δυαρια και ξεκολιαζονται 10ωρα και οι δυο για 800 ευρω εκαστος και παλι δε βγαινουν το μηνα; Το να αγορασουν ακομα και 40τ.μ στo Περιστερι φανταζει ονειρο ζωής για κάποιους....
E η γιαγιουλα καταλαβαινουμε νομιζω ολοι που τα βρηκε μεσα σε μια δεκαετια κιολας....
Αδερφέ μαζί σου είμαι, κ 'γώ δούλευα 25 χρόνια για να πάρω ένα σπίτι 65μ, με τα χίλια βάσανα, αλλά η γιαγουλα ΠΟΤΕ δεν το έκρυψε ότι βγαίνει στο κλαρί .. Απεναντίας ..
Το λέει ότι το Θέλει το δωράκι της..
Πλέον 5 ραντεβού την βδομάδα έχει ένα χιλιάρικο το μήνα, δεν θέλει κ περισσότερα ..
Όταν έκανε 2 ή 3 ή 4 την ημέρα, καθάριζε εύκολα 3 με 4χιλ το μήνα ..
Πάντως αν θυμάμαι καλά (είχα βρεθεί μαζί της πριν 2-3 χρόνια) μου είχε πει η ίδια ότι κάποτε δούλευε για διάστημα σε μια εύπορη οικογένεια ως εσώκλειστη κ τσιμπαγε τρελό χαρτί (που προφανώς δεν ξόδευε πουθενά.., όπως οι περισότεροι οικονομικοί μετανάστες που δεν χαλάνε ούτε ευρώ).
ούτε την δικαιολογώ, ούτε την καλύπτω .. Ξέρω πάντως (πάλι από την ίδια, γιατί όταν πίνει δεν σταματάει την γλωσσοδιάρροια) ότι και άλλες θείτσες που πάνε για μπάνιο στην Πειραϊκή το κουβεντιάζουν στο μπάνιο τους ότι "το δωράκι" πάει σύννεφο για το χαρτζιλίκι τους..
Εγώ αυτό καταγράφω, που πάνε μερικοί κ τα "χώνουν" σε κάτι τέτοιες σαύρες, που τις ξέχασε ο χάρος