giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.987
- Πόντοι
- 1.706
ΑτυχήσαμεΌλη η συνεννόηση έγινε μέσω mamba... Δεν έχω τηλέφωνο επικοινωνίας... Ότι άλλη λεπτομέρια μετα χαράς...
ΑτυχήσαμεΌλη η συνεννόηση έγινε μέσω mamba... Δεν έχω τηλέφωνο επικοινωνίας... Ότι άλλη λεπτομέρια μετα χαράς...
Όλη η συνεννόηση έγινε μέσω mamba... Δεν έχω τηλέφωνο επικοινωνίας... Ότι άλλη λεπτομέρια μετα χαράς...
Βάλε αν θέλεις το αντίστοιχο link από mamba...
Αυτή προτιμά τους πιτσιρικάδες...ίσως να τους παίζει με την άνεση της. Εμείς έχουμε απαγορευτικό ηλικίας...
Χαχαχα..φιρδην μιγδην
Να ήταν φίλε μου τα νιάτα δυο φορές
να τη ρωτήσουμε και να μας πει το yes
κι αν μεγαλώσαμε μωρό και δεν μας θες
υπάρχουνε κι αλλού πορτοκαλιές
Λοιπόν... Η συνάντηση τελικά έγινε χθες... Ήρθε με μια μικρή καθυστέρηση αλλά είχε ενημερώσει. Το όλο ραντεβού είχε κλειστεί για μασάζ αλλά ήμουν σίγουρος πως θα υπήρχε και δεύτερο πιάτο και αυτό επιβεβαιώθηκε πολύ γρήγορα. Αρχικά να πω πως σε σχέση με την φωτό έχει αλλάξει το μαλλί της και το έχει κοντό... Μπήκε μέσα και έβγαλε παντελόνι και ένα φόρεμα που φόραγε από πάνω (εδώ έγινε η επιβεβαίωση για το δεύτερο πιάτο). Ξεκινήσαμε με μασάζ και αργότερα πήγαμε σε δεύτερο πιάτο.. Από εμένα είναι θετική η άποψη μου και να πω πως έπεσε παρασύνθημα για κωλαράκι το οποίο δεν τίμησα γιατί ήρθε το τέλος αλλά την επόμενη φορά θα το τιμήσω σίγουρα... Επίσης υπήρχε άνεση χρόνου και χώρισαν οι δρόμοι μας όταν θελήσαμε και οι δυο μας... Για εμένα αξίζει το κορίτσι...
Ωραίος μαν.Για πες πόσο χρόνο κράτησε το ραντεβού;Και λοκο δεν πήρες γιατί τελείωσες είπες.Μια φορά σεξ μόνο έχει το μενού;Όλη η συνεννόηση έγινε μέσω mamba... Δεν έχω τηλέφωνο επικοινωνίας... Ότι άλλη λεπτομέρια μετα χαράς...
κοστος? αναφερθηκε καπου?
Καλημερα. ξερεις κανεις κατι για την κοπελα? μου πε στην αρχη για μασαζ και μετα που την ρωτησα ειπε σεξ στα 70. σκεφτομαι να δοκιμασω.
Ορίστε φίλε:
Μη στενοχωριέσαι, το πιο πιθανό είναι να μην ερχόταν βόρειαΠεσαν ολοι επανω κ γινε vip κ αυτη >
Μη στενοχωριέσαι, το πιο πιθανό είναι να μην ερχόταν βόρεια
Τελικά κατάλαβα ποια είναι, έχει αλλάξει 2-3 προφίλ, δεν είναι καινούργια, το πρώτο πρέπει να ήταν αυτο και το δωράκι της ήταν 50, για μασάζ κλπ τότε δεν έλεγε ;)
Τελικά κατάλαβα ποια είναι, έχει αλλάξει 2-3 προφίλ, δεν είναι καινούργια, το πρώτο πρέπει να ήταν αυτο και το δωράκι της ήταν 50, για μασάζ κλπ τότε δεν έλεγε ;)
1 ώρα 1 φορά 50
γνωρίζουμε τίποτε για την κυρία?