Vasilis9707
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2017
- Like
- 613
- Πόντοι
- 86
Ποια είναι αυτή ρε παιδιά έχω χάσει κάτι;αν ειναι αυτη αστο :- πηγαινε καλυτερα για σουβλακια ν.φιλαδελφεια με τον τζιμμυ
Ποια είναι αυτή ρε παιδιά έχω χάσει κάτι;αν ειναι αυτη αστο :- πηγαινε καλυτερα για σουβλακια ν.φιλαδελφεια με τον τζιμμυ
Ποια είναι αυτή ρε παιδιά έχω χάσει κάτι;
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ , πειραματοζωο με κανατε εδω μεσα.Λοιπον εμφανιση ολεσ οι φωτο εκτος της πρωτης , δηλαδη σωματοτυπο ΝΑΝΣΥ 24 Η η ΕΥΑ 30 πριν 10 χρονα , ηλικια 23 ..
Συμπαθητικο μουτρακι, αλλα αλλα μπαινοντας σε παρακμιακο ξενοδοχειο των δυτικων προαστιων μου σκαει το παραμυθι , να ξερεις εχω περιοδο , αλλα μη σε νοιαζει θα κανουμε πιπα και Full κωλο . Οκ λεω . Αρχιζουμε πιπα που υποτιθετε ηταν το φορτε τησ αλλα ειχε αρκετο δοντι , μου κοκκινησε το πουλι .Παμε αναλ λεω , αυτη ειχε το αναποδο ανατομικο θεμα με την κατερινα , μπηκε ασαλιωτος.Σκληρο γαμησι αντοχη κτηνωδης μπροστα και πισω . Δεν μασαγε αλλα ειχε μια παθητικη σταση , δυο γυροι τρελο αναλ .Το κοστος?? 2 red bull, 50 ευρω ΚΑΙ τεσσερα προφυλακτικα με λιγη μερεντα και κετσαπ .Καλες γιορτες σε ολους , μη μου ζητατε τηλ , παρτετο απο την ιδια και το κριμα δικο σας .
Άξιος!!! Αυτή είναι μεγάλο βόδι. Την είχα βγάλει για βόλτα και καλά για να γνωριστούμε πριν 5 μήνες που είχε άλλο προφίλ. Δεν ήξερα για να ενημερώσω νωρίτερα. Μου θυμίζει την κόρη της Θώδη με λίγο καλύτερο πρόσωπο και σώμα αλλά είναι βρωμιάρα
η κορη της εφης θωδη ολόιδιες η παρακμη του πληρωμενου σεξ πιο ατσουμπαλο σωμα δεν εχω δει :- στο σεξ γαματα φοβερη μολις την δεις θα τρεχεις σαν πυραυλος κανει σεξ πρωκτικο βαζει βαζελινη η οποια πρεπει να την εχει απο οταν πρωτοβγηκε αυτο το σκευασμαΠοια είναι αυτή ρε παιδιά έχω χάσει κάτι;
Αμάν λες να είναι αυτή;Δες εδώ και δες και τα σχόλια μετά
η κορη της εφης θωδη ολόιδιες η παρακμη του πληρωμενου σεξ πιο ατσουμπαλο σωμα δεν εχω δει :- στο σεξ γαματα φοβερη μολις την δεις θα τρεχεις σαν πυραυλος κανει σεξ πρωκτικο βαζει βαζελινη η οποια πρεπει να την εχει απο οταν πρωτοβγηκε αυτο το σκευασμα
Ελπίζω πως όχι κι επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αναμένουμε...Αμάν λες να είναι αυτή;
δες και εδω ;)Αμάν λες να είναι αυτή;
τα γυαλια σου να φορας ρεΚάτσε να δω και θα σου πω
αν ειναι αυτη αστο :- πηγαινε καλυτερα για σουβλακια ν.φιλαδελφεια με τον τζιμμυ
Εάν δε δοκιμάσεις.Απλα κλείδωσε το από όλες τις μεριές μαν.Με βαζετε σε δευτερες σκεψεις...
Πάντως η φωτογραφία στο προφίιλ δεν είναι δικιά της ;)
την αγαπωωωωωωωωω
Ποια κακά παιδιά κουτσομπολεύουν εδώ το κορίτσι .
εγω μπαινω φουλΡε μάγκες υπάρχει πρόβλημα με το σάιτ του mamba η μόνο εγώ δεν μπορώ να μπω;