iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Αν δίνει μην του το πεις, κρίμα είναι, γιορτές έρχονται ;)Να σου πω αν δίνει να της μεταφέρω κάτι;
Αν δίνει μην του το πεις, κρίμα είναι, γιορτές έρχονται ;)Να σου πω αν δίνει να της μεταφέρω κάτι;
Άσε να τις περάσει σπίτι όχι πουθενά αλλουΑν δίνει μην του το πεις, κρίμα είναι, γιορτές έρχονται ;)
Ναααιιιι να τα αλλάξει πάραυταΝα ανοίξει τα όρια ηλικίας γιατί υπάρχουν παππουδια που θέλουν να γευτούν φρέσκο κωλαρακι
Αν δεν τα αλλάξει δεν θέλω να μάθω
Μη μου πεις ότι δίνει κωλοΝαααιιιι να τα αλλάξει πάραυτα
Και η 3η ηλικία έχει δικαίωμα στο φρέσκο λωκο
Δεν ξέρωΜη μου πεις ότι δίνει κωλο
Μη μου πεις ότι δίνει κωλο
Δεν ξέρω
Το μόνο που μας σώζει είναι να είναι αλήθεια η απόσταση κ να βρίσκεται 1139 χλμ μακριά.. χαχαχα
Εκτός εάν οι νέοι..μας βοηθήσουν λίγο εμάς τους παλιούς
Εκτός και δεν είναι δική της η φατσούλα :Sμε αυτην την φατσουλα και να ζηταει 70 ..... δυσκολο .... μακαρι δεν λεω ... αλλα δυσκολο ....
οποιος δοκιμασει η μαθει περισσοτερα ας ενημερωσει
Οπότε να μας φύγει κ το άγχοςΕκτός και δεν είναι δική της η φατσούλα :S
Προτιμώ να είναι αυτή φίλε κι ας αγχωθούμε ;)Οπότε να μας φύγει κ το άγχος
δεν εχει προβλημα εγω συνδεθηκα μολιςΈχει φάει σκάλωμα το mamba? Δεν μπορώ να συνδεθώ..
Εσύ είσαι μόνιμα συνδεδεμένοςδεν εχει προβλημα εγω συνδεθηκα μολις
εισαι πολυ μεγαλος κ......ςΕσύ είσαι μόνιμα συνδεδεμένος
Εσύ είσαι μόνιμα συνδεδεμένος
Έτσι, να τα λέμε αυτάΕ καλα εισαι
Έτσι, να τα λέμε αυτά
α ετσι εεε συμμαχος με τον λιακο > θα σε φτιαξω καλα νεο φιλαδελφιωτη απο το αιγαλεωΤου τασσουλη δεν λεει ποτε εγινε η τελευταια συνδεση αλλα την τελευταια διακοπη(πριν 3 χρονια)!!!
α ετσι εεε συμμαχος με τον λιακο > θα σε φτιαξω καλα νεο φιλαδελφιωτη απο το αιγαλεω
ασε τα σαπια > μιλαω με ενα μπουμπουκι στο μαμβα 32 μαιων ;) πολυ καλο δεν ειναι της δουλειας μαλλον και ψηνεται για εξοδο ;) αν και ειναι μικρη για τα γουστα μου κατι θα κανωΦιλε μου καλε καλε μου φιλε