xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
"Γ" και "Α" = "ΓΑ"καιρο ειχα να το ακουσω ....
οπως βλεπεις δεν το σχολιασα ;) γιατι αν το σχολιαζα θα πρεπει να μας δείξει της κριτικες του στο φορουμ και την ολη προσφορα του
"Γ" και "Α" = "ΓΑ"
"Τ' και "Α" = "ΤΑ"
ολο μαζι?
"ΚΑΤΣΟΥΛΙ"
"Γ" και "Α" = "ΓΑ"
"Τ' και "Α" = "ΤΑ"
ολο μαζι?
"ΚΑΤΣΟΥΛΙ"
ενταξει τοτε ας ασχοληθει με τις γατεςελα ρε τασαρε ασε το παιδι ... 14 χρονια εγγεγραμμενος 322 μηνυματα .. τον παρακάλεσε καποια απο τις δυο να γραψει εναν καλο λογο ... ενα καλο προμο ... απλα το γαμησε μονος του ... δεν το κατεχει το μαρκετινγκ ....
ΠΑΡΟΝενταξει τοτε ας ασχοληθει με τις γατες
υγ. επο εξυπνακηδες πολλους εδω μεσα χαζους ψαχνουμε ;)
να περασει ο επομενος
να περασει ο επομενος
καλο θα ειναι την αλλη φορα να μπαίνεις με λιγοτερη φορα ;) τωρα τα γατακια και ολος ο ζωολογικός κηπος ξερεις φιλε μου εδω μεσα σε αυτο το νημα τα εχουν σταξει πολλες φορες συναγωνιστες τρώγοντας φολες ;) για να εχετε να εχουμε ολοι σωστες αναφορές για τις κοπελες ......Γατάκια μερακλίδικα προς απλή ενημέρωση,
αυτό
για λίγες μέρες θα παίζει σε διπλό παρέα με αυτό
κόστος όπου σε πιάσουν.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τους μπασκίνες του μπου.κομ που είχα το θράσος να ποστάρω.
Την επόμενη φορά θα σας υποβάλω πρώτα τα γραφόμενα προς έγκριση.
καλο θα ειναι την αλλη φορα να μπαίνεις με λιγοτερη φορα ;) τωρα τα γατακια και ολος ο ζωολογικός κηπος ξερεις φιλε μου εδω μεσα σε αυτο το νημα τα εχουν σταξει πολλες φορες συναγωνιστες τρώγοντας φολες ;) για να εχετε να εχουμε ολοι σωστες αναφορές για τις κοπελες ......
καλαΜάλιστα , ότι διατάξετε εσείς μπουρδελο-Στρατάρχα μου.
φίλε εδώ μέσα δεν είναι κάνεις μπουρδέλο- στρατάρχηςΜάλιστα , ότι διατάξετε εσείς μπουρδελο-Στρατάρχα μου.
φίλε εδώ μέσα δεν είναι κάνεις μπουρδέλο- στρατάρχης
Με το να μπαίνεις εδώ κ να μας αποκαλείς γατάκια λες κ εσύ είσαι ο μέγας γνωστής κ να πουλας κ ειρωνια τέτοια σχόλια θα λάβεις
Ειδικά εάν το πουλάς για κάτι άγνωστο κ καινουργιο κ εδώ μέσα είναι γνωστα εδώ κ κοντά μια 5ετια κ μάλιστα κάτω του μετρίου
Πίστεψέ με αν το έλεγες με καλύτερο τρόπο δεν θα σου έλεγε κανείς τίποτα όταν όμως μπαίνεις με υφακι χιλίων καρδιναλίων να μας πεις ότι ανακάλυψες την Αμερική τι περιμένεις?
καλά ότι πεις...Είπε και διέταξε η ορντινάντσα του Μέγα μπουρδελο-Στρατάρχη.
Αν είναι αυτή που νομίζω, δες εδώ:
Αν κάνω λάθος και μιλάμε για άλλη Αναστασία, ας το πει κάποιος ;)
Είχα μια υποψία ότι δεν είναι αυτή ;)σε αλλη Αναστασια αναφερεται ο ΩΡΑΙΟΣ στο ποστ που εβαλες.
πιπινι απο Μολδαβια αν θυμαμαι καλα. την ειχα τιμησει.
αν πας πιο πισω τις παραθεσεις θα καταλαβεις.
σε αλλη Αναστασια αναφερεται ο ΩΡΑΙΟΣ στο ποστ που εβαλες.
πιπινι απο Μολδαβια αν θυμαμαι καλα. την ειχα τιμησει.
αν πας πιο πισω τις παραθεσεις θα καταλαβεις.
Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα, πιπίνι και να του ξεφύγει;Οχι που θ τ αφηνες