jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εγω μπαινω φουλ
Αλλα εσυ ειπαμε
εγω μπαινω φουλ
Αλλα εσυ ειπαμε
Κ εγώ που μπαίνω ..τι κατάλαβαινω;Αλλα εσυ ειπαμε
Κ εγώ που μπαίνω ..τι κατάλαβαινω;
Ή vip ή όριο ηλικίας..με καμία δεν μιλάω εκτός από καμιά ξεχασμένη - ξοφλημενη
Ποια κακά παιδιά κουτσομπολεύουν εδώ το κορίτσι .
Εγω λεω να φτιαξουμε συλλογο "ανω των ...ηντα". Η ακομη καλυτερα ν' ανοιξουμε νημα δικο μαςΔικος μου εισαι
Εγω λεω να φτιαξουμε συλλογο "ανω των ...ηντα". Η ακομη καλυτερα ν' ανοιξουμε νημα δικο μας
πρεπει να φτιάξετε ;) να παρετε και τον τζιμμυ ξερει απο καλους καφεδες και καλα σουβλακιαΕγω λεω να φτιαξουμε συλλογο "ανω των ...ηντα". Η ακομη καλυτερα ν' ανοιξουμε νημα δικο μας
Μια σου λέξη μόνο φτάνεικάνει ραντεβού? εγώ έφαγα μπλοκ...
Moi aussiκάνει ραντεβού? εγώ έφαγα μπλοκ...
Ήντα ή Άντα .. εάν δεν σταξεις συνδρομή στο μαμπα.. προκοπή δεν βλέπειςΣωστος αλλα εγω ειμαι ακομα δευτερα αντα
Κ εδώ στίχο;;.. χαχαχαΜια σου λέξη μόνο φτάνει
μπλόκο φίλε να σε κάνει
Σου έχω και καλύτερο φίλε:Κ εδώ στίχο;;.. χαχαχα
Τι ποιοτικός οιστρος είναι αυτός που σε διακατεχειΣου έχω και καλύτερο φίλε:
Τι πενήντα, τι σαράντα
δίχως συνδρομή στο mamba
μένεις μόνο στην καυλάντα
δεν πηδάς πλέον στο τζάμπα
Το να γράφεις ποιήματα είναι σαν να κάνεις έρωτα: δεν θα μάθεις ποτέ εάν την ευχαρίστησή σου τη συμμερίζεται πραγματικά ο άλλος.Τι ποιοτικός οιστρος είναι αυτός που σε διακατεχει
Ωραίος φίλεΛοιπόν... Η συνάντηση τελικά έγινε χθες... Ήρθε με μια μικρή καθυστέρηση αλλά είχε ενημερώσει. Το όλο ραντεβού είχε κλειστεί για μασάζ αλλά ήμουν σίγουρος πως θα υπήρχε και δεύτερο πιάτο και αυτό επιβεβαιώθηκε πολύ γρήγορα. Αρχικά να πω πως σε σχέση με την φωτό έχει αλλάξει το μαλλί της και το έχει κοντό... Μπήκε μέσα και έβγαλε παντελόνι και ένα φόρεμα που φόραγε από πάνω (εδώ έγινε η επιβεβαίωση για το δεύτερο πιάτο). Ξεκινήσαμε με μασάζ και αργότερα πήγαμε σε δεύτερο πιάτο.. Από εμένα είναι θετική η άποψη μου και να πω πως έπεσε παρασύνθημα για κωλαράκι το οποίο δεν τίμησα γιατί ήρθε το τέλος αλλά την επόμενη φορά θα το τιμήσω σίγουρα... Επίσης υπήρχε άνεση χρόνου και χώρισαν οι δρόμοι μας όταν θελήσαμε και οι δυο μας... Για εμένα αξίζει το κορίτσι...
Πώς θα γίνει να μάθουμε κ εμείς τηλέφωνο επικοινωνίας??..λέω τώραΩραίος φίλε
Με ένα πμ του φίλου ίσως;Πώς θα γίνει να μάθουμε κ εμείς τηλέφωνο επικοινωνίας??..λέω τώρα
Με ένα πμ του φίλου ίσως;