TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
στο τελος το μαμβα θα μετατραπει σε σαιτ αγγελιων ευρεσης σεξ γραφεια μπουρδελα στουντιο μασαντζιδικα βαζουν εδω προφιλ ολοιιιιιιιιιιιιιι
Για να την κουμπάρα; ΜπαΑιντε με το καλο και εγω κουμπαρος ;)
Γιατι δεν της στελνεις μηνυματακι ? Τσαμπα ειναιπαιζει να ξηγηθει καποιος το τηλ της σονιας?
Αφου δεν ειναι σε γραφειο και δουλευει σε στουντιο θα παιζει κ μονη της τωρα τιμη και τα ρεστα ειναι αγνωστα
Γιατι δεν της στελνεις μηνυματακι ? Τσαμπα ειναι
Μάλλον κουράστηκε από την καυλάντα κι άφησε πολλά αδιάβαστα μηνύματα :Sμου βγαζει αυτη τη μαλακια
"Sonia είναι δημοφιλής χρήστης και έχει πολλά μη αναγνωσμένα μηνύματα. Αν θέλετε να αρχίσετε να μιλάτε τώρα, μπορείτε να στείλετε ένα δώρο σε αυτόν τον χρήστη ή να ενεργοποιήσετε την κατάσταση VIP."
μου βγαζει αυτη τη μαλακια
"Sonia είναι δημοφιλής χρήστης και έχει πολλά μη αναγνωσμένα μηνύματα. Αν θέλετε να αρχίσετε να μιλάτε τώρα, μπορείτε να στείλετε ένα δώρο σε αυτόν τον χρήστη ή να ενεργοποιήσετε την κατάσταση VIP."
μονο studio παιζει ... μονη της οχι δυστυχως
Α τη πορνη! Ωστε δεν ειμαι ο μοναδικος!
Αυτή μου έκανε like στις φωτογραφίες μου και τελικά μου είπε ότι παίζει μπάλα... Έχει δοκιμάσει κανείς; Aξίζει;
Α τη πορνη! Ωστε δεν ειμαι ο μοναδικος!
Για πε γιγαντΑ
μιστερ Γιωργος ξερει παραπανω...1 ώρα 1 φορά 50
Εντυπώσεις από ο,τι διάβασα μέτριες
μιστερ Γιωργος ξερει παραπανω...
Ντεν εκω πάρει κορίτσι εγκω
Χλωμό πρόσωπο μίλησεΝτεν εκω πάρει κορίτσι εγκω
Μόνο μιλισει
Άλλοι είπαν όχι σπουδαίο
Αυτή μου έκανε like στις φωτογραφίες μου και τελικά μου είπε ότι παίζει μπάλα... Έχει δοκιμάσει κανείς; Aξίζει;
δεν εχουν ταιριάξει οι ωρες και οι μερες ;) καθημερινες μπορει μονο πειραια και μονο απογευμα σαββατο - κυριακη κατεβαινει μπιλ δυσκολη γενικως η συναντηση μαζι της ειναι χρονια εδω μεσα και θεωρω οτι η πολυ καλη ειναι και δεν γραφουν αυτοι που την εχουν παρει(γνωστο το κολπο) :- η δεν εχει κανει ραντεβου πολλα λογω τον δυσκολιων συναντησης ;) αν ηταν φολα πιστευω θα την ειχαν ξεβρακωσει
Για πε γιγαντΑ
Μεσα σε 2 ωρες εγινε vip κ αυτη