giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 1.706
ΟυγκΧλωμό πρόσωπο μίλησε
ΟυγκΧλωμό πρόσωπο μίλησε
δεν εχουν ταιριάξει οι ωρες και οι μερες ;) καθημερινες μπορει μονο πειραια και μονο απογευμα σαββατο - κυριακη κατεβαινει μπιλ δυσκολη γενικως η συναντηση μαζι της ειναι χρονια εδω μεσα και θεωρω οτι η πολυ καλη ειναι και δεν γραφουν αυτοι που την εχουν παρει(γνωστο το κολπο) :- η δεν εχει κανει ραντεβου πολλα λογω τον δυσκολιων συναντησης ;) αν ηταν φολα πιστευω θα την ειχαν ξεβρακωσει
Μου εχει τυχει με κοπελα που εχω συναντησει να με παρακαλαει να μην γραψω τιποτα εδω γιατι την εχουν πρηξει στο μαμπα και αναγκαζοταν να αλλαζει προφιλδεν εχουν ταιριάξει οι ωρες και οι μερες ;) καθημερινες μπορει μονο πειραια και μονο απογευμα σαββατο - κυριακη κατεβαινει μπιλ δυσκολη γενικως η συναντηση μαζι της ειναι χρονια εδω μεσα και θεωρω οτι η πολυ καλη ειναι και δεν γραφουν αυτοι που την εχουν παρει(γνωστο το κολπο) :- η δεν εχει κανει ραντεβου πολλα λογω τον δυσκολιων συναντησης ;) αν ηταν φολα πιστευω θα την ειχαν ξεβρακωσει
ναι φιλε εχεις δικιο ;) υπαρχουν ομως και καποιοι μονοφαγαδες η αντιστοιχα ζητουλες οποτε ουτε εγω δινω ευκολα πια μονο αν ξερω οτι προσφερεις τον οβολον σου εδω στο φορουμΜου εχει τυχει με κοπελα που εχω συναντηση να μην γραψω τιποτα εδω γιατι την εχουν πρηξει στο μαμπα
Ορίστε για το φιλόπτωχον...ναι φιλε εχεις δικιο ;) υπαρχουν ομως και καποιοι μονοφαγαδες η αντιστοιχα ζητουλες οποτε ουτε εγω δινω ευκολα πια μονο αν ξερω οτι προσφερεις τον οβολον σου εδω στο φορουμ
και που ξέρει η κοπέλα ότι γράφεις εδώ ρε συ kallimaxos? Να αυτά δε μπορώ...Μου εχει τυχει με κοπελα που εχω συναντησει να με παρακαλαει να μην γραψω τιποτα εδω γιατι την εχουν πρηξει στο μαμπα και αναγκαζοταν να αλλαζει προφιλ
αρχισες παλι στο τελος θα πας στο υπογειο > εχει κρατησει θεση ο δικος σουΟρίστε για το φιλόπτωχον...
Αυτη μου το ειπε ετσι χυμα που με πρωτοειδε και εγω εκανα το παγωνι για ποιο σαιτ μιλαεικαι που ξέρει η κοπέλα ότι γράφεις εδώ ρε συ kallimaxos? Να αυτά δε μπορώ...
μην ξεχνας οτι πολλοι συστηνονται ;) και απο την αλλοι οι γκομενες διαβαζουν πια ;)και που ξέρει η κοπέλα ότι γράφεις εδώ ρε συ kallimaxos? Να αυτά δε μπορώ...
Μόνο αν έχει και κορίτσια, κατά προτίμηση 1 μιλφ και 2 πιπίνια ;)αρχισες παλι στο τελος θα πας στο υπογειο > εχει κρατησει θεση ο δικος σου
Και δεν ειναι μονο εδω και απο γραφειο μου εχει τυχει το αντιθετο θα γραψεις μου λεει η αλλη στο μπου και της λεω ποιο μπου και μου απανταει καλα αστομην ξεχνας οτι πολλοι συστηνονται ;) και απο την αλλοι οι γκομενες διαβαζουν πια ;)
ετσι ακριβως οπως τα λες και αν γραψεις και κατι μετα στην λενε κιολας γιατι δεν τους αρεσεΚαι δεν ειναι μονο εδω και απο γραφειο μου εχει τυχει το αντιθετο θα γραψεις μου λεει η αλλη στο μπου και της λεω ποιο μπου και μου απανταει καλα αστο
Υπάρχει λύση, να έρχονται στο ραντεβού με έτοιμη κριτική και να σου τη δίνουν :Sετσι ακριβως οπως τα λες και αν γραψεις και κατι μετα στην λενε κιολας γιατι δεν τους αρεσε
ε ναι στο τελος εκει παει η δουλειαΥπάρχει λύση, να έρχονται στο ραντεβού με έτοιμη κριτική και να σου τη δίνουν :S
Ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να γραψω .Και καλα αυτες που παιζουν μπαλα αλλα και αυτες που δεν παιζουν οπως εδω πως το εμαθαν οτι γραφουμε εδω .Ενα αλλο ασχετο που το εχω η και εχουμε καταλαβει ειναι κατι που ειχε ειπωθει παλαιοτερα οτι μερικες αλλο εψαχναν στο μαμπα και αλλο κατεληψαν να κανουν
Ποια κακά παιδιά κουτσομπολεύουν εδώ το κορίτσι .
Δεν δινει τηλεφωνο. Οποτε μπορει ή να μην ερθει καθολου ή ναρθει κανενα παλτο
100 η 1,30 ώρα μου είπε,χωρίς αναλ βεβαίως βεβαίως και όλα με προφύλαξη και το στοματικό.Την δοκίμασε κανένας??? κι αν ναι ειναι αληθινή η φωτό??
100 η 1,30 ώρα μου είπε,χωρίς αναλ βεβαίως βεβαίως και όλα με προφύλαξη και το στοματικό.Την δοκίμασε κανένας??? κι αν ναι ειναι αληθινή η φωτό??