KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.869
- Πόντοι
- 6.166
Ρε μαγκες τωρα που ειδα φωτο εχω την εντυπωση οτι φοραει μασελα αν ισχυει α ρε κατι τσιμπουκια που θα κανει
Γνώμες; περιοχή Μαρίνα Ζέας..
Ρε μαγκες τωρα που ειδα φωτο εχω την εντυπωση οτι φοραει μασελα αν ισχυει α ρε κατι τσιμπουκια που θα κανει
Τιμή πρόγραμμα ξέρουμε?Δες εδώ:
Τιμή πρόγραμμα ξέρουμε?
Κάτι κατάλαβα.
Για το αρχείο, εμένα μου είπε 50 για 1 ή 1μιση ώρα (2 φορές σεξ δλδ και όσο πάει) και cif cim. για αναλ δεν ρώτησα. έχει δικό της χώρο.
ΕυχαριστώΔες εδώ:
Οκ, αν μη τι άλλο, θα έχει ενδιαφέρονΘα ενημερώσω... Πιο πολύ για ενημέρωση... Δεν περιμένω πολλά
Απλά προς ενημέρωσή σου. Θα πρέπει να είσαι γκιλφάκιας και μάλιστα μερακλής ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Την έχω πάρει. Πριν κάμποσο καιρό. Ήθελα να το βγάλω από το bucket list. Με 50 ευρω της είχα πάρει και κόλο (και ας έλεγα στην αρχή πως δε κάνει και τα σχετικά) και μάλιστα μπήκα σχετικά εύκολα.Θα ενημερώσω... Πιο πολύ για ενημέρωση... Δεν περιμένω πολλά
Ούτε εγώ μπορώ (λόγο ορίων ηλικίας) και ας είμαι ΒΙΠ. Είναι αξιόλογο μιλφόνι (αν και δε ξέρω κατά πόσο είναι του επαγγέλματος επαγγελματικά ή εραστιτεχνικά). Όποιος έχει πληροφορίες ας στείλει μύνημα εδώ ή σε πμκαλημερα μας !
μηπως εχει καποιος συναδερφος τηλεφωνο αυτης εδω?
ειναι vip και δεν με αφηνει να στειλω μηνυμα.
Έχει δύο προφίλ στο μαμπα. Η φωτογραφία την κολακεύει. Στο άλλο της προφίλ η φωτογραφία απεικονίζει την πραγματικότητα. Γενικά είναι μία μέτρια γκόμενα. Ζητά 80 αρχικά. Εγώ την είχα πάρει με 40 στο Bill. πριν από καιρό. Για 40 μια χαρά. άντε 50. Για οτιδήποτε παραπάνω θα μοιρολογείτε τα λεφτά σας. Και δεν κάνει, είναι και χρονιάρες μέρες. Είναι λεπτή, με πολύ μικρό βυζί. Συμπαθής παρουσία, την οποία ξεχνάς αμέσως μετά το χύσιμο.Ούτε εγώ μπορώ (λόγο ορίων ηλικίας) και ας είμαι ΒΙΠ. Είναι αξιόλογο μιλφόνι (αν και δε ξέρω κατά πόσο είναι του επαγγέλματος επαγγελματικά ή εραστιτεχνικά). Όποιος έχει πληροφορίες ας στείλει μύνημα εδώ ή σε πμ
Μήπως έχεις το λινκ με το 2ο προφιλ;Έχει δύο προφίλ στο μαμπα. Η φωτογραφία την κολακεύει. Στο άλλο της προφίλ η φωτογραφία απεικονίζει την πραγματικότητα. Γενικά είναι μία μέτρια γκόμενα. Ζητά 80 αρχικά. Εγώ την είχα πάρει με 40 στο Bill. πριν από καιρό. Για 40 μια χαρά. άντε 50. Για οτιδήποτε παραπάνω θα μοιρολογείτε τα λεφτά σας. Και δεν κάνει, είναι και χρονιάρες μέρες. Είναι λεπτή, με πολύ μικρό βυζί. Συμπαθής παρουσία, την οποία ξεχνάς αμέσως μετά το χύσιμο.
Αυτά
Μήπως έχεις το λινκ με το 2ο προφιλ;
Thanks. Αν και όταν το άνοιξα είδα ότι με έχει κάνει μπαν (για πιο λόγο δε θυμάμαι)
Ούτε εγώ μπορώ (λόγο ορίων ηλικίας) και ας είμαι ΒΙΠ. Είναι αξιόλογο μιλφόνι (αν και δε ξέρω κατά πόσο είναι του επαγγέλματος επαγγελματικά ή εραστιτεχνικά). Όποιος έχει πληροφορίες ας στείλει μύνημα εδώ ή σε πμ
Φίλε πήγαινε άφοβα!! Και καλό σέρβις!!Svetik είναι με ασφάλεια στο χώρο της;
έστειλα μύνημα, διαβαστηκε... με έγραψε! και έκανα και ξεκάθαρη αναφορά για δωράκι!!!Ρε μαγκες τωρα που ειδα φωτο εχω την εντυπωση οτι φοραει μασελα αν ισχυει α ρε κατι τσιμπουκια που θα κανει
έστειλα μύνημα, διαβαστηκε... με έγραψε! και έκανα και ξεκάθαρη αναφορά για δωράκι!!!