Idrag
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
καμία πληροφορια???
καμία πληροφορια???
valeriana που κάνει συναντήσεις;Ποιό δίλημμα;........
Εκτός και αν έχεις κόλλημα με GILF, εννοείται Valeriana. Μετά αν έχεις όρεξη δοκιμάζεις και την Svetik. Νομίζω είναι σχεδόν καθολική συμφωνία για την valeriana. Πολλοί πέρασαν καλά και με την svetik εγώ προσωπικά όχι και τόσο.
δεν βρηκα τιποτα ...Εχουν γραψει πριν λιγες μερες νομιζω
κοψε μερικα απο την βαλερια ακου 40Καλή Χρονια να έχουμε με όμορφες περιπέτειες!
Καμια σχέση η svetik είναι 50+, η Βαλερία 40 έμπειρες και οι δύο θα περάσεις καλά. Αλλά δεν συγκρίνονται
στο χιλτον παιχτη σε χοτελια. ;) συννενοησου μαζι τηςvaleriana που κάνει συναντήσεις;
καλη χρονια σε ολους και σε ολες.βαλεριανα δεν εχω παρει και την σκεφτομαι για διπλο.με ποια αλλη να την παρω?με ποια ειναι καλυτερα?στο χιλτον παιχτη σε χοτελια. ;) συννενοησου μαζι της
αγγελικη η κολλητη της καλη χρονιακαλη χρονια σε ολους και σε ολες.βαλεριανα δεν εχω παρει και την σκεφτομαι για διπλο.με ποια αλλη να την παρω?με ποια ειναι καλυτερα?
ποια ειναι τουτη?ελληνις η κυρια?για δωσε μου τροπο εποικινωνιας με π.μ.φιλε τασσο.αγγελικη η κολλητη της καλη χρονια
με την βαλερια ρε μιλα δεν εχεις τηλεφωνο της...ποια ειναι τουτη?ελληνις η κυρια?για δωσε μου τροπο εποικινωνιας με π.μ.φιλε τασσο.
καπου θα το εχω καταχωνιασμενο.με την βαλερια ρε μιλα δεν εχεις τηλεφωνο της...
αρα εχεις με τα κορίτσιακαπου θα το εχω καταχωνιασμενο.
Εχει νημα εδω μεσα φιλε
ευχαριστω το ψαχνω δεν βρηκα τιποτα
αγγελικη η κολλητη της καλη χρονια