caravanhastings
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2020
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
μακάρι να είναι έτσιστν καθενα τα δικα του βγαζει, δε σας παρακολουθουν τσακαλια...αραχτε
μακάρι να είναι έτσιστν καθενα τα δικα του βγαζει, δε σας παρακολουθουν τσακαλια...αραχτε
καλη χρονιά σε ολους !!!!!! υγεια ευτυχια και χρημα για να γαμαμε ανετα ....
οσον αφορα την παραπανω η κυρια ειναι κοντα στα 45-47 ... δεν ειναι για 100 εστω και για 1,5 ωρα .... η φωτο δεν ειναι δικια της και μία που μου ειχε στειλει στο βαιμπερ δε ειχε βοηθησει γιατι ηταν μακρινη ... πολυ καλοστεκουμενο κουγκαρ ωραιο σωμα ψευτικο βυζι 2-3 αρι (πρεπει να δουλευε καποια φεγγαρια σε στριπ η κωλομπαρο ) ... στο σοσιαλ καλη παρολο που στην αρχη ειναι ψιλοαποτομη και λιγομιλητη ... λεω ειναι πολλα τα 100 για μιαμιση λογω ηλικιας .... πιπα ακα ολα τα αλλα εννοειται σκουφο ... αυτα
οσοι ειναι αυτου του ταργκετ γκρουπ ας δοκιμασουν και πιστευω οτι μπορει θα τους αρεσει .... αυτα ... καλα γαμησια !!!
μακάρι να είναι έτσι
ΑΝ το λεσ για εμενα οτι πουλαω τρελα μηπωσ εσυ πουλασ τρελα φιλε σου ξαναλεω λοιπον ο διαλογοσ ειναι δικοσ μου και αν θελεισ μπορω να στο αποδειξω ειναι στο ΙΝ ΒΟΧ MOY STIN MIRANDA Eιμαι EIMAI O Giwrgos που γραφει στον διαλογο αν εχει γινει κλοπη δεδομενων που σιγουρα εχει γινει αυτο απο τον τυπο που εγραψε οτι ειναι δικοσ του θα προσπαθησω να βρω τιν λυση
εχεις απολυτο δικιο συναδερφε και επιβεβαιωνω τα οσα αναφερεις απο δικη μου εμπειρια
ωραία περιμένω το πόρισμα της ερευνάς σου...Κε ΜπέκαΑΝ το λεσ για εμενα οτι πουλαω τρελα μηπωσ εσυ πουλασ τρελα φιλε σου ξαναλεω λοιπον ο διαλογοσ ειναι δικοσ μου και αν θελεισ μπορω να στο αποδειξω ειναι στο ΙΝ ΒΟΧ MOY STIN MIRANDA Eιμαι EIMAI O Giwrgos που γραφει στον διαλογο αν εχει γινει κλοπη δεδομενων που σιγουρα εχει γινει αυτο απο τον τυπο που εγραψε οτι ειναι δικοσ του θα προσπαθησω να βρω τιν λυση
να σου πω γάτε...αν σου αρέσει....εχω τις επιφυλάξεις μου και τις λέω...οκ μάστορα?...μαστορα, αν δεν καταλαβαινεις αλλαξε επαγγελμα....
να σου πω γάτε...αν σου αρέσει....εχω τις επιφυλάξεις μου και τις λέω...οκ μάστορα?
να σου πω γάτε...αν σου αρέσει....εχω τις επιφυλάξεις μου και τις λέω...οκ μάστορα?
ρε την παλευετε? ο jameson ανεβασε ενα λινκ (κακως) που εχει απο κατω τον διαλογου ΤΟΥ ... όποιος εχει μιλησει με μιραντα και πατησει πανω στο λινκ σε πεταει στο παραθυρο του διαλόγου ΤΟΥ .... ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ .... ο καθενας βλεπει τον ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥ .... ελεος ... να το κανουμε και νιανια?
Κανεις λαθος. Μεγαλο λαθος. Η Αννιτα απο FBI, KGB, MOSANT κλπ. μεταλλαχτηκε σε Μιραντα , εγινε χακερ και μαζευει απ ολους μας προσωπικα δεδομενα . Ρε τι τραβαμε και δεν το μαρτυραμερε την παλευετε? ο jameson ανεβασε ενα λινκ (κακως) που εχει απο κατω τον διαλογου ΤΟΥ ... όποιος εχει μιλησει με μιραντα και πατησει πανω στο λινκ σε πεταει στο παραθυρο του διαλόγου ΤΟΥ .... ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ .... ο καθενας βλεπει τον ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥ .... ελεος ... να το κανουμε και νιανια?
και CSI ξέχασες... χαχαχαχαχαΚανεις λαθος. Μεγαλο λαθος. Η Αννιτα απο FBI, KGB, MOSANT κλπ. μεταλλαχτηκε σε Μιραντα , εγινε χακερ και μαζευει απ ολους μας προσωπικα δεδομενα . Ρε τι τραβαμε και δεν το μαρτυραμε
Τα ασεβη μου κοριτσαρα. Και στην κολλητη σου επισηςκαι CSI ξέχασες... χαχαχαχαχα
Κανεις λαθος. Μεγαλο λαθος. Η Αννιτα απο FBI, KGB, MOSANT κλπ. μεταλλαχτηκε σε Μιραντα , εγινε χακερ και μαζευει απ ολους μας προσωπικα δεδομενα . Ρε τι τραβαμε και δεν το μαρτυραμε
ευχαριστούμε πολύ.Τα ασεβη μου κοριτσαρα. Και στην κολλητη σου επισης
Εγώ δεν βλέπω τίποτα επειδή δεν της έχω στείλει μήνυμα κι έτσι δεν αγχώθηκαΠροφανος ανοίγοντας το σύνδεσμο της κοπέλας αυτόματα ανοίγουν τα μηνύματα που έχει στείλει ο καθένας σε αυτην