Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
με γραφείο ε; Εντάξει μωρή καριολα θα τα ψάξουμε όλα πες τηςμου ειπε οτι δουλευει με γραφειο,δεν ειπα ποιο,μου εστειλε φωτο στο βαιπερ,οχι αποκαλυπτικες,αλλα ωραιο μωρο,στα ψαχτηρια δεν βρηκα κατι,ουτε στα εδω πρακτορεια επισης..η συννενοηση στα αγγλικα..χοτελι θα μου πει αφου κλεισουμε ραντεβου ειπε..
κουκλί αυτό.που παίζει;αυτη...
Αν μιλας για την Hierro να επιβεβαιωσω και εγω τα λεγομενα σου και να συμπληρωσω οτι εδωσα 80 ευρω + 20 για πισω πορτα που νομιζω οτι ηταν τα μονα που αξιζαν ,οσο για το παλια εμενα μου ειπε οτι ειναι 6 μηνες αν και δειχνει οτι πρεπει να ειναι πολυ παραπανωΜαπα το καρπουζι δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις μαζι της, βυζια νερουλιασμενα ψευτικες κραυγες, κορμι προς το χονδρο και μυριζε το μουνι της εφυγα πριν την ωρα μου και ειναι παλια στο κουρμπετι απλα κανει την δυσκολη μεσω μαμπα για να γινει πο θελκτικη
Φιλε βρεθηκα χθες το μεσημερι μαζι της και εχω γραψει την εμπειρια μουΚαλησπέρα παίδες,, με hiero βρέθηκε τελικά κάνεις? Ή μουφα το προφίλ? Ευχαριστώ !
Αυτη μου γραφει οτι κανει ραντεβου αλλα δεν ειναι Ελλαδα.Με δουλευει :'( :'(
δωστης αυγά με μπέικον,μπορεί να κατέβει στην τιμή...νταλε νταλε ολ δε γουειΩραία! Ευρέθη! Αν τα 100 είναι για μια ώρα είναι οκ! Κ πάλι πολλά παίρνει