Λοιπον ραπορτο ειλικρινες
Μολις γυρισα απο τη κοπελα (Τζουλια - Julia ή οπως τη λενε τελος παντων)
Ραντεβου μεσω βιμπερ (ειχα παρει το τηλ απο μαμπα πιο παλια)
Συνεννοηση κομπλε-ευκολη κ το ραντεβου κλειστηκε στο μπιλ
Αργησε 10 λεπτα με ενημερωσε εγκαιρα (δε χαθηκαν και τα καραβια μου)
Λοιπον να πω οτι ηταν πιο ομορφη απο οτι εχω διαβασει και περιμενα.
Σπαστο μαυρο μαλλακι αρκετα κατω απο τους ωμους, ηλικια λιγο πανω απο 30, υψος κοντα στο 1,75, κιλα το πολυ 65, πρασινα ματια, ακρα βαμμενα περιποιημενα, στηθος αρκετο - νουμερα δε ξερω - οχι πετρα αλλα κομπλε (δεν ειναι κ απο τα φετιχ μου), σωμα λεπτο γενικα, σιγουρα πανω απο πολλα αλλα που εχω δει (προσωπικα μου αρεσε και θα εβαζα σιγουρα 7/10).
Στο σοσιαλ μιλαει λιγα αγγλικα με μια περιεργη προφορα, στην αρχη δε καταλαβαινα πολλα, μετα συνηθισα και τα επιανα μια χαρα.
Θα ελεγα οτι ηταν αρκετα ευχαριστη η συζητηση μας.
Στα του αγωνα 2 γυροι πεχτηκαν - αρκετα λεπτα ο καθενας.
Δε κουραστηκε, δε παραπονεθηκε, δεν εκλεψε, δε κοιταξε κινητο ουτε λεπτο - τιμιοτατη.
Πιπα καλη, βαθια, υγρη, σε ολες τις στασεις προσπαθουσε πολυ - το εκτιμησα.
Αναλ σε πολλες και διαφορες στασεις και ρυθμους για αρκετη ωρα - αντεχει το κορμι.
Τελειωμα με cim/cif αντιστοιχα τη πρωτη και δευτερη φορα, δεν εκλεψε, δεν αρχισε τα μα μου σου του, επαιξε και aftercum.
Εβγαλα και τα βιντεακια μου, που εδειξε να της αρεσει κιολας.
!(παντα με τη συγκαταθεση της)!
Προσωπικα περασα πολυ καλα.
Σεβομαι και ακουω οσους γκρινιαζουν, αλλα εγω περασα καλα και τη θεωρω VFM για 80ε και ολα αυτα που προσφερει.
Σχετικα με αυτα που ακουγονται για ακα κλπ...
Φυσικα και επαιξα με προφυλαξεις, νομιζω οτι αυτο πρεπει αλλωστε να κανουμε ολοι μας, ασχετος του τι λεει ο ενας κ ο αλλος εδω μεσα κ αν ισχυουν ή οχι.
Εννοειται οτι οποιαδηποτε κοπελα, ακομη και αν τη θεωρουμε τη πιο safe κλπ κλπ βασει του τι γραφεται εδω μεσα, μπορει να κανει τα απειρα στη προσωπικη της ζωης και να μη το μαθουμε ποτε.
Ακομη και αν με ολουε τους πελατες πηγαινει με προφυλαξεις ποιος εγγυαται οτι στη προσωπικη ζωη ειναι ολα ενταξει?
Κανεις.
Αυτα ισχυουν για ΟΛΕΣ τις κοπελες.
Πανω απο ολα ειναι δικη μας ευθυνη η υγεια μας αλλα και των γυρω μας.
Για να επανελθω, αν καταλαβα καλα θα μεινει ακομη μια εβδομαδα Ελλαδα, μπορει να το επιασα κ λαθος.
Να περνατε καλα παιδες και να σεβομαστε και τα κοριτσια (καφριλες δε χρειαζονται) ;)